VIL SMIT IZAŠAO NA SCENU I ZAGRLIO SUPRUGU NAKON NJENIH SRAMNIH PROZIVKI: Ono što je rekao o njoj, ODJEKUJE (FOTO)
Foto: John Cassini/Enoch Pratt Library / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

POSLE SVEGa

VIL SMIT IZAŠAO NA SCENU I ZAGRLIO SUPRUGU NAKON NJENIH SRAMNIH PROZIVKI: Ono što je rekao o njoj, ODJEKUJE (FOTO)

Pop kultura -

Brak Džejde Pinket Smit i Vila Smita je pod lupom poslednjih nekoliko nedelja nakon njenog otkrića da njih dvoje nisu zajedno od 2016. godine. Glumica je nedugo zatim poručila da to ne znači da se razvela od supruga, kako su neki pretpostavili. Naglasila je i da se neće razvesti, a onda se sinoć desila promocija njenih memoara "Worthy" u Baltimoru.

Baltimor je grad u kojem je rođena Džejda Pinket Smit. Dolazak Vila Smita je (ne)očekivan, a slavni glumac je i govorio na ovom događaju.

Izašao je na binu, zagrlio Džejdu i poručio: "Uvek ću biti uz nju, podržavaću je do kraja života". Rekao je i da je ona najbolja prijateljica koju je ikada imao na ovoj planeti.

Džejda Smit
foto: John Cassini/Enoch Pratt Library / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre ove izjave mnogi su komentarisali da je Džejda Pinket Smit čak novm knjigom i ponizila Vila Smita. Ona je u memoarima između ostalog rekla da je reper Šakur Tupak bi njena srodna duša kao i da ju je muž iznenadio kada ju je na dodeli Oskara 2022. u Los Anđelesu nazvao "svojom ženom".

"Možeš li da se pojaviš i voliš nekoga do kraja života čak i ako se ne slažeš sa njim/njima?", poručio je juče Vil Smit, piše TMZ.

Vil Smit
foto: Printscreen/Youtube

Mnogi umesto njega odgovaraju, a vodeći se njegovim primerom: "Da".

Na promociji su bili i deca poznatog para Džejden i Vilou Smit kao i Trej Smit kog je glumac dobio u braku sa Šeri Zampino. Podsetimo, Džejda i Vil Smit u braku od 1997. a njegov prvi brak trajao je od 1992. do 1995. godine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track