KIM KARDAŠIJAN UNAJMILA MUŠKARCA ZA DADILJU: Plašila se Kanjeove reakcije, a evo šta se potom desilo u kući slavnog para
Foto: Profimedia, Shutterstock, Printscreen

mislila da će poludeti

KIM KARDAŠIJAN UNAJMILA MUŠKARCA ZA DADILJU: Plašila se Kanjeove reakcije, a evo šta se potom desilo u kući slavnog para

Pop kultura -

Kim Kardašijan je za razliku od velikog broja ljudi koji anagažuju žene kao dadilje, unajmila muškarca za taj posao. Pribojavala se reakcije bivšeg supruga. A evo kako je Kanje Vest reagovao kada je saznao za njenu odluku.

TV zvezda Kim Kardašijan rekla je danas u novoj epizodi emisije "Kardašijanovi" kakva je bila reakcija Kanjea Vesta.

"Kada bi ostavljao decu na čuvanje, Kanje se predstavio, igrao se sa Sejntom i bio je tako ljubazan", ispričala je Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Reperu i dizajneru nije smetala muška dadilja, a imao je nekoliko pravila za njega.

"Hej, ako ćeš mi pomoći u odgajanju sina, nemoj to da radiš. Nateraj ga da sam to uradi, ovo su neka pravila koje bih ja želeo da se primenjuju", rekao bi mu Vest insistirajući da se dečak uči samostalnosti.

Kanje Vest
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kim Kardašijan i Kanje Vest bili su u braku do 2014. do 2022. i imaju četvoro dece, Nort (10), Sejnta (7), Čikago (5) i Pslama (4).

A kako je Kim reagovala na Kenjeovu reakciju: "Pomislila sam: "O moj Bože, to je tako sjajno".

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Angažovala je muškarca kao dadilju jer u njenoj porodici "dominiraju žene". "Zaista sam volela da taj posao poverim muškarcu koji bi ih vodio na sport", poručila je i dodala da bi ponekad kada je jako zauzeta, volela da pored sebe ima partnera. Kim i Kanje zajednički brinu o deci.

Kim Kardašijan
foto: Shutterstock

Nedavno je Vestov prijatelj Ijan Konor objavio navodne poruke svog druga u kojima se tvrdi da Kim "drži decu dalje od njega". Kanje koji u tim porukama piše da je autističan, viđen je prošle nedelje na fudbalskoj utakmici sa sinom Sejntom u Italiji, piše Page six.

Kanje Vest, Kanije Vest
foto: Profimedia

Pre nego što je sa suprugom Bjankom Ćensori putovao po Evropi prošlog leta, često se mogao videti u društvu dece.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track