SLAVNI ZAVODNIK OSTAVIO ŽENU I ĆERKU DA BI ŠETKAO 20 GODINA MLAĐU: Niko nije verovao da su zajedno, ali sad je POTVRĐENO (FOTO)
Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U FAZI UPOZNAVANJA

SLAVNI ZAVODNIK OSTAVIO ŽENU I ĆERKU DA BI ŠETKAO 20 GODINA MLAĐU: Niko nije verovao da su zajedno, ali sad je POTVRĐENO (FOTO)

Pop kultura -

Posle prvih zajedničkih fotografija ispred restorana u Njujorku koje su objavljene pre tri nedelje više nema nikakve sumnje - Bredli Kuper i Điđi Hadid su zajedno.

Kako piše "Daily Mail" Bredli Kuper i Điđi Hadid trenutno su u fazi upoznavanja i svaki slobodan trenutak provode zajedno. Novi holivudski par fotografisan je danas po pljusku u Njujorku.

Điđi Hadid
foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Loše vreme nije sprečilo Bredlija i Điđi da lagano prošetaju po kišnom danu.

Glumac je podrška manekenki u trenutku kada joj stižu pretnje smrću zbog njene podrške Palestini.

Pre nego što su procurile prve fotografije Bredlija i Điđi sumnjalo se da će se pomiriti sa bivšom Irinom Šajk jer je glumac nekoliko puta fotografisan sa njom. Kako se ispostavlja, glumac želi da se angažuje u odgajanju ćerke, ali osim toga emotivno je nastavio dalje.

Irina Šajk, Kanski festival 2023
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia Similar

Sa druge strane Điđi Hadid su mesecima dovodili u vezu sa Leonardom Dikaprijem, ali ona nikada nije potvrdila da se viđala sa glumcem.

Leonardo Dikaprio
foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bredli Kuper se rastao od Irine Šajk 2019. godine, ali bez obzira na emotivno udaljavanje ostali su u dobrim odnosima zbog ćerke. Naime, Bredli i Irina su više puta viđeni zajedno u poslednje vreme. Posle zajedničkih fotografiju u septembru izvor blizak paru je potvrio za "Daily Mail" da su planirali zajednički odmor.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track