NESUĐENI FUDBALER REALA POSTAO PLESAČ U SPEKTAKLU" Upoznaj takmičare i izaberi FAVORITA koji će igrati RAME UZ RAME SA DRAGANOM
Foto: Kurir TV

kurir tv

NESUĐENI FUDBALER REALA POSTAO PLESAČ U SPEKTAKLU" Upoznaj takmičare i izaberi FAVORITA koji će igrati RAME UZ RAME SA DRAGANOM

Pop kultura -

U subotu je počeo spektakularan TV program kog će obožavati ljubitelji muzike i plesa širom regiona! Na televiziji Kurir, od 21. oktobra, svake subote i nedelje u 20 časova, na programu je uzbudljiva emisija koja će osvojiti vaša srca - "Rame uz Rame sa Draganom".

rame uz rame
foto: Kurir tv

Ova izvanredna zabavna inovacija Kurir televizije donosi nam najveću regionalnu muzičku ikonu, Draganu Mirković, koja će okupiti i voditi 14 talentovanih takmičara na nezaboravnoj muzičko-plesnoj avanturi.

Uz njeno vođstvo, takmičari će se suočiti s izazovima i emotivnim vrhuncima tokom gotovo tri meseca borbe.

A koji je njihov cilj?

Biti na sceni rame uz rame sa neponovljivom Draganom Mirković, kako bi stigli do trenutka svog života - nastupa na njenom jubilarnom koncertu. Ali to nije sve! Pored toga što dele scenu sa muzičkom legendom, takmičari se nadmeću za glavnu nagradu vrednu milion dinara.

Rame uz rame sa Draganom, Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Kroz ove plesne bitke i muzičke čarolije, ovi talentovani pojedinci će se boriti za svoje mesto u svetlu reflektora i šansu da zakorače putem ka vrhu muzičke slave. Hoće li iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i zasjati na nebu šou biznisa?

Ovih osam plesača danas su pokazali šta znaju probivši led predstojećim takmičarima.

Znate li ko su?

Pogledajte kako igraju, pa izaberite najboljeg:

MILAN TRIFUNOVIĆ BUGI (1977)

Koreograf, plesač, promoter i zaljubljenik u ples i kreativnost. Iz Beograda je.

Milan Trifunović Bugi
foto: Kurir tv

Kako sam kaže, ne zna kako i zašto je završio u plesu, ali da mu to duša sama ište - kad god radi nešto kreativno, duša mu je ispunjena, a kad to ne radi, onda mu pati. Njegova priča počinje u doba crno-belih televizora, kad je imao pet godina.

- Često kažem da je ples poezija u pokretu. Moj motiv prijave je promocija i prezentacija sebe kroz ples, pokrete i muziku - ispričao je pred nastup Trifunović zvani Bugi.

02:04

MILAN TRIFUNOVIĆ BUGI: RAME UZ RAME SA DRAGANOM

MIRELA PETROVIĆ (1999)

Mirela Petrović
foto: Kurir tv

Rođena je u Donjem Milanovcu, a poslednjih pet godina živi u Beogradu.

Najpre je plesala po žurkama, a onda je pre tri i po godine osnovala klub šafl plesa (shuffle dance), jedini tog tipa na Balkanu, u kom je i trener. Želela je da se bavi baš tim plesom, ali kako nije postojao klub gde bi trenirala, zasukala je rukave i otvorila jedan. Šafl je jedan od najnovijih vrsta plesova, ali veoma popularan u svetu.

- Motiv moje prijave je da ispromovišem ovaj plesni stil, koji se bazira isključivo na radu nogu... - poručila je Petrović.

02:33

MIRELA PETROVIĆ: RAME UZ RAME SA DRAGANOM

ZORAN STEPANOVIĆ(1991)

Zoran Stepanović
foto: Kurir tv

Rođen i odrastao u Beogradu, a radi u jednoj stranoj kompaniji.

Ples voli odmalena, prvo je trenirao plivanje i borilačke sportove, a onda je krenuo na ples, kojim se profesionalno bavi poslednjih desetak godina.

Član je poznatog plesnog kluba iz Beograda od njegovog osnivanja i s njim često nastupa. Ples za njega predstavlja uživanje i slobodu, kao i nešto što najviše voli u životu. Svirao je violinu i bavio se pevanjem. Drži kreativne radionice za decu.

- Stil kojim se bavim su latino-američki standardni plesovi, mislim da sam osoba koja treba da stane rame uz rame sa Draganom Mirković jer sam dobar saputnik, prijatelj i drug... - rekao je Stepanović.

04:23

ZORAN STEPANOVIĆ: RAME UZ RAME SA DRAGANOM

IVANA ĐORĐEVIĆ (1992)

Ima 30 godina i dolazi iz Beograda.

Ivana Đorđević
foto: Kurir tv

Plesom se bavi od malih nogu, tačnije od šeste godine, i time je oduvek htela da se bavi, pa se može reći da živi svoj san jer je trener plesa, kao i koreograf. Počela je sa standardnim i latino plesovima, a onda je prešla na moderne stilove igre i tada je njena karijera eksplodirala - išla je na brojna takmičenja, osvajala nagrade...

- Preferiram da đuskam MTV stajl... Volim to što u plesu predstavljamo ko smo zaista - rekla je Đorđević.

03:37

IVANA ĐORĐEVIĆ: RAME UZ RAME SA DRAGANOM

NEMANJA NIKOLIĆ (2000)

Iz Beograda je i trener je plesa.

Nemanja Nikolić
foto: Kurir tv

Radi s decom i odraslima, voli da peva, a pored toga uči da svira gitaru. Studira, ali planira da mu ples bude životni poziv. Plesom se bavi od četvrte godine, počeo je zbog društva, da bi u osnovnoj školi nastavio zbog devojčice koja mu se sviđala. U plesnoj školi u kojoj je sada je od sedme godine. Sa 10 godina je zaista zavoleo ples i poistovetio se s njim. Postao je državni prvak u latino plesovima 2011. godine. Svideli su mu se uspeh, putovanja i druženje i s vremenom se sjedinio s plesom i počeo da živi za njega.

- Volim razne stilove plesa, ali fokusiran sam na latino- američke plesove. Ono što je kod mene karakteristično je emocija koju, kada ne možemo da iskažemo rečima, ispoljavamo ovim putem - rekao je Nikolić.

03:58

NEMANJA NIKOLIĆ: RAME UZ RAME SA DRAGANOM

DRAGANA NIKITOVIĆ (1977)

Dragana Nikitović
foto: Kurir tv

Ona je novinarka i prevodilac, a plesom i glumom se bavila u osnovnoj i srednjoj školi, da bi je u odraslom dobu život odvukao na drugu stranu.

Završila je ruski jezik, živela u Rusiji tri godine, osnovala porodicu, a onda rešila da se vrati svojim prvim ljubavima. Radila je u turizmu, a trenutno je novinarka i spikerka. Pre četiri godine, kad su joj deca porasla, vratila se plesu, kao i glumi. Igra u pozorištu, imala je nekoliko manjih uloga u domaćim serijama.

- Ja sam ovde amater plesač i glumica. Glumim u pozorištu u Beogradu i pokušavam da se moja energija prebaci na ljude oko mene. Ako sam ja mogla da se bavim plesom, mislim da nema granice za sve ljude - rekla je Nikitović.

04:44

DRAGANA NIKITOVIĆ: RAME UZ RAME SA DRAGANOM

STEFAN VUKAŠINOVIĆ (1991)

Živi u Kruševcu i, kao većina takmičara, plesom se bavi od malih nogu, tačnije od osme godine.

Stefan Vukašinović
foto: Kurir tv

Igrao je kazačok, kaubojsku polku, kantri, čarlston, folklor, ali zainteresovali su ga moderni plesovi, pa je sa 15 godina upisao plesni klub u Jagodini. Ples i urbana kultura su ga zaokupili i inspirisali ga da posećuje seminare i edukuje se. Pored koreografije, zavoleo je i fristajl. Radi kao koreograf i trener plesa. Krenuo je ovim putem jer mu se majka bavila plesom.

- Od plesnih veština volim hip-hop i sve urbane plesove. Moj motiv je promocija plesa. Majka me je usmerila na ples, iako je tata forsirao fudbal, a ja kažem mogao sam igrati fudbal u Realu, a završio sam na Jutjub plesnom kanalu - kroz smeh kaže Vukašinović.

03:51

STEFAN VUKAŠINOVIĆ: RAME UZ RAME SA DRAGANOM

Sutkinje su grupisale igrače u dve formacije:

- Bugi, Negovan, Rade, Nađa, Ina, Mirela, Aleksandra u jednu grupu, a Kiki, Antoan, Zoki, Bogdanka, Stefan, Dragana i Nemanja u drugu ekipu! - podelila ih je Mirković, a u sledećeoj epizodi, kako je rekla za kraj, očekuje maksimalnu zabavu.

Dragana Mirković
foto: Kurir tv

Uzbudljiva avantura s Draganom Mirković i plesačima tek počinje, izaberite svog favorita, udobno se smestite i - uživajte!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:16

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track