PUKLA VEZA SLAVNOG SPORTISTE I IRINE ŠAJK: Sve bilo jasno kad se golih grudi izvila kraj bivšeg! Manekenka planira još jedno dete?
Foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo šta se desilo

PUKLA VEZA SLAVNOG SPORTISTE I IRINE ŠAJK: Sve bilo jasno kad se golih grudi izvila kraj bivšeg! Manekenka planira još jedno dete?

Pop kultura -

Veza Toma Brejdija i Irine Šejk okončana je pre nego što je zaista počela. Kako prenosi TMZ, romansi bivšeg 46-godišnjeg NFL šampiona i 37-godišnje manekenke došao je kraj, a razlog raskida je nepoznat.

Izvori su za TMZ rekli da je raskid protekao mirno, bez drame i skandala, a da se sportista i manekenka poslednjih nedelja nisu ni videli jer je ona u Njujorku, a on u Majamiju.

Irina Šajk
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi su pretpostavili da je veza završena kada je na društvene mreže postavila fotografiju svog bivšeg dečka, glumca Bredlija Kupera. „Brejdi trenutno nije zainteresovan za ozbiljnu vezu.

- Prioritet su mu deca i posao - tvrde izvori i dodaju:

- Biće još supermodela u Tomovoj budućnosti.

Podsetimo se da je sredinom jula Irina snimljena kako razmenjuje nežnosti sa Brejdijem. Kako su preneli strani mediji, legendarni kvoterbek NFL-a i ruska manekenka proveli su zajedno noć u njegovom domu u Los Anđelesu, a dok ju je 45-godišnji Brejdi milovao po obrazu, 37-godišnji Šejk ga je nežno posmatrala sa suvozačevog sedišta njegovog Rols Rojsa.

Svedok je za Dejli mejl rekao da je Brejdi u petak popodne pokupio svoju devojku iz hotela i odveo je kući. Napustili su njegovu vilu sledećeg jutra u 9:30, a onda je sportista odvezao manekenku nazad u hotel.

Irina Šajk
foto: Printskrin Instagram

U oba navrata nosila je istu odeću. U subotu popodne ponovo je pokupio Irinu u hotelu i odveo je kući. Nakon toga je nastupilo zatišje, a Irina je otišla na odmor sa bivšim Bredlijem Kuperom.

Irina je sama objavila fotografiju na kojoj glumac leži bez košulje na kajaku, a potom je podelila seriju fotografija na kojima je u toplesu. Prošle godine se pričalo da su Irina i Bredli obnovili romansu. Iako se nikada nisu oglašavali na tu temu, fotografije na kojima šetaju Njujorkom grleći se obišle su svet i podstakle glasine.

Inače, glumac je bio u vezi sa traženim supermodelom od 2015. do 2019. godine, a prošlog leta zajedno sa ćerkom uživali su na odmoru na Bahamima.

- Bio je to porodični odmor i oni razmišljaju o tome da ponovo pokrenu svoju romansu - rekao je tada izvor za Page Six.

Navodno, Irina takođe želi svojoj ćerki da podari sestru ili brata, a Kuperu se ideja dopada. Neki kažu da je pitanje šta Bredlijeva majka Glorija Kampano (65) ima da kaže o tome jer izvori bliski glumcu tvrde da mu ona uništava ljubavni život.

(Kurir.rs/story.hr)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track