KO JE RUMUNKA KOJA JE SLOMILA SRCE NOLETOVOM PRIJATELJU? Kažu da je najlepša Evropljanka, zovu je Sofija Loren, ljubila je POZNATE
Foto: Profimedia

afera do afere

KO JE RUMUNKA KOJA JE SLOMILA SRCE NOLETOVOM PRIJATELJU? Kažu da je najlepša Evropljanka, zovu je Sofija Loren, ljubila je POZNATE

Pop kultura -

Vest o raskidu rumunske manekenke i glumice Madaline Genee (35) i bugarskog tenisera Grigora Dimitrova (32) obišla je svet u rekordnom roku. Njih dvoje odlučili su da stave tačku na svoju ljubav posle sedam meseci veze.

Grigor Dimitrov, Madalina Ganei
foto: Printscreen/Instagram, Mark Large / dmg media / Profimedia

Madalina, koju nazivaju jednom od najlepših žena na svetu te je stalno upoređuju s legendarnom glumicom Sofijom Loren (88), izbrisala je sve zajedničke fotografije s teniserom. On je učinio isto. Bivši par je imao šta i da poruči jedno drugome, ali bez prozivanja.

- Lojalnost se ne može kupiti novcem - poručuje teniser, na šta je Genea na svom Instagram profilu napisala: 'Odustajanje od privremene zabave zbog izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak'.

U medijima se spekulisalo o razlozima za raskid, a bugarski mediji tvrde da je Genea od prijatelja Novaka Đokovića, tražila pola miliona evra za pokretanje svog privatnog biznisa. Teniser je ovo odbio, a nakon toga je usledio raskid.

Ostaje pitanje ko je zapravo Madalina?

Madalina Genea
foto: Profimedia

Ova lepotica je rođena i odrasla u Slatini u Rumuniji, a u svet modelinga uplovila je sa samo 15 godina. Njen talenat otkrio je italijanski modni dizajner Gatinoni.

Pojavila se u muzičkom spotu za pesmu "Il tempo tra di noi" slavnog italijanskog muzičara Erosa Ramacotija 2007. godine, koji je u martu nastpao u Beogradu.

Vito Šnabel, Madalina Genea
foto: Profimedia

Na velikom platnu debitovala je 2011. godine ulogom u italijanskom filmu "I soliti idioti", a proslavila se ulogom Sofije Loren u filmu "House of Gucci".

Njen buran ljubavni život punio je naslovnice

Naime, ona je bila u vezi sa najpoželjnijim holivudskim glumcima, među kojima se posebno ističu škotski glumac Džerard Batler, holivudski zavodnik Lenardo Dikaprio i irski glumac Majkl Fasbender.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Madalena je više puta dobila titulu najlepše žene na svetu, a izuzetno je popularna i na Instagramu gde ima 1,2 miliona pratilaca. Zahvaljujući izazovnim fotografijama i čestom poziranju u bikiniju i u donjem vešu, broj fanova na mrežama vrtoglavo raste.

Njena egzotična lepota prosto fascinira ljude.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track