BEKAMA LJUBAVNICA UHVATILA U KREVETU S MANEKENKOM! Sve se desilo na Ronaldovoj žurki: "U tom trenutku me je nazvala Viktorija"
Foto: Profimedia

OTKRILA SVE DETALJE

BEKAMA LJUBAVNICA UHVATILA U KREVETU S MANEKENKOM! Sve se desilo na Ronaldovoj žurki: "U tom trenutku me je nazvala Viktorija"

Pop kultura -

Rebeka Lus (46), žena koja je imala navodnu aferu s Dejvidom Bekamom (48) početkom 2000-ih godina, prisetila se kako je bila jako povređena kada ga je "zatekla u krevetu s drugom ženom".

Bivša lična asistentkinja popularnog fudbalera tvrdila je da je bila na zabavi s tadašnjim igračem Real Madrida, koji se "krio na dnu vrta" razgovarajući sa španskom manekenkom, piše Page Six.

Rebeka Los
foto: DAILY MAIL SCREENSHOT

- To je bolelo - rekla je Lus za Daily Mail, prisećajući se zabave u kući fudbalske legende Ronalda Nazarija, 22. septembra 2003. godine.

- Zabava je bila predivna, hrana odlična, samba bend iz Brazila i šampanjac - opisala je Lus.

Međutim, njena noć se preokrenula kad je Dejvidova supruga, Viktorija Bekam, zvala Dejvida na mobilni, a zatim i nju.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Uznemirena je jer zove Dejvida, a on se ne javlja - prepričala je situaciju i rekla da se javila na telefon.

- Rekla sam joj da ne znam gde je, ali ona je uporno tvrdila da moram da ga pronađem - nastavila je.

Dejvid Bekam
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lus je pristala i krenula u potragu za Bekamom. Ušla je u kuću i popela se stepenicama. Tamo je videla Dejvidova dva telohranitelja ispred vrata. Holandska lepotica rekla je obezbeđenju fudbalske zvezde da je njegova supruga na telefonu, a jedan od telohranitelja odmah je "nestao" u spavaću sobu.

Rebeka Los
foto: Profimedia

- Dejvid se vratio s telohraniteljem, a ja sam u pozadini videla jednu špansku manekenku kako leži na krevetu. Ljutila sam se i samo sam ga pogledala, dala mu slušalicu i rekla da ga zove supruga - rekla je Lus. Bivši kapiten Engleske navodno je tiho razgovarao sa suprugom pre nego što je svoj telefon vratio Lus.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Bila sam tako povređena... - nastavila je Lus, koja se pre 20 godina bavila odnosima s javnošću i živela u Madridu, te je imenovana Bekamovom pomoćnicom nakon što je potpisao ugovor s Real Madridom. Menadžerska kompanija za koju je radila premestila ju je na manje dužnosti kad je u javnost isplivala navodna četveromesečna afera. Bekam je negirao vezu i rekao da je u to vreme bio srećno oženjen, ali nikada nije preduzeo pravne mere protiv nje.

Osim za Lus, Dejvid je negirao i optužbe da je bio s još nekoliko žena koje su tvrdile da su bile u romantičnoj vezi sa njim, dok je on bio u braku.

Rebeka Lus
foto: ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia

Novi Netflixov dokumentarni serijal o Bekamovima je Lus ponovo vratio u centar pažnje nakon gotovo 20 godina, a prijatelji kažu da je frustrirana što je skandal ugrozio njezin anonimni život. Danas je Lus majka dvoje dece i jako je zadovoljna svojim idiličnim životom. Naime, ova instruktorka joge u srećnom je braku s norveškim lekarom i žive u blizini zadivljujućeg planinskog predela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track