TAJNI SNIMAK OTKRIO ŠTA JE TRAMP TRAŽIO OD MELANIJE I SVI SU ZGROŽENI: Bivša prva dama trebalo je da uradi nešto BAŠ BIZARNO
Foto: Profimedia

krajnje neukusno

TAJNI SNIMAK OTKRIO ŠTA JE TRAMP TRAŽIO OD MELANIJE I SVI SU ZGROŽENI: Bivša prva dama trebalo je da uradi nešto BAŠ BIZARNO

Pop kultura -

Brak Melanije i Donalda Trampa koji traje od 2005. godine, uvek je važio za kontroverznu vezu. Novi detalji će to dočarati u punom sjaju. Prema novom tajnom snimku, bivši predsednik Amerike imao je više nego bizaran i nedopustiv zahtev prema svojoj supruzi.

Za nove detalje saznalo se zahvaljujući emisiji "NYT/'60 Minutes Australia", u kojoj se navode razgovori koje je australijski miliajrder Entoni Prat vodio sa Donaldom Trampom dok je bio na čelu SAD.

Melanija Tramp, Donald Tramp
foto: Printskrin/Instagram

Ti novi detalji otkrivaju da je Tramp jednom prilikom tražio od Melanije Tramp da se "šepuri u bikiniju kako bi zabavila neke tipove koje je ugostio", piše TMZ i prema ovom portalu, ona je to prihvatila.

Donald Tramp je uvek bio ponosan što se njegova supruga bavila manekenstvom- samo je našao više nego pogrešan način da pokaže koliko je ponosan na svoju suprugu, sudeći prema novoj traci.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Snimak otkriva i da je Prat rekao da je Tramp državne tajne odavao vrlo ležerno. Times piše da je državni tužilac Džek Smit razgovara sa Pratom o bivšem američkom predsedniku.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track