SILNO BOGATSTVO TROŠIO NA POROKE, A DANAS NA BROJNE ALIMENTACIJE: Kralja skandala BAHANALIJE odvele u potpunu propast (FOTO)
Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I VIŠE NEGO BURAN ŽIVOT

SILNO BOGATSTVO TROŠIO NA POROKE, A DANAS NA BROJNE ALIMENTACIJE: Kralja skandala BAHANALIJE odvele u potpunu propast (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Čarli Šin (58) mnogima je najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Dva i po muškarca', a dobro su poznati i brojni skandali koji se vežu za njegovo ime. Zavisnost o drogi, alkoholu i prostitutkama stvorio je još tokom osamdesetih, a 1995. godine priznao je da je potrošio preko 50 hiljada dolara na prostitutke, prenosi Stil.

Produkcija 'Dva i po muškarca' otkazana je u januaru 2011. godine, kada je glumac bio na odvikavanju od opijata, što je ujedno bio i njegov treći pokušaj rehabilitacije u 12 meseci. Mesec dana kasnije, CBS je otkazao poslednje četiri epizode sezone nakon što je Šin javno izvređao autora serije Čak Lorea. Glumac je tada imao javni nervni slom koji je emitovan na televiziji i na internetu, a govorio je i da je veštac i da ima tigrovu krv.

Angus Džons, Čarli Šin, Dva i po muškarca
foto: CBS Collection / Everett / Profimedia

Uprkos svemu, glumac nikada nije krio da teži niskim strastima u kojima uživa, a zbog čega nije uspeo da održi niti jednu stabilnu vezu. Upravo zato, danas umesto na poroke najviše troši na alimentacije koje plaća bivšim suprugama Deniz Ričards, Bruk Muler i Doni Pil.

Marihuana, Čarli Šin, Pušio

'Moj život može se svesti samo na tri reči: droga, seks i alkohol', rekao je pre nekoliko godina.

Jedan od njegovih najvećih skandala, pored moždanog udara, predoziranja i niza hapšenja bio je 2015. godine, kada je javno priznao da je HIV pozitivan. Spavao je s više od 3 hiljade žena, a jedna od njih ga je i tužila jer je prećutao da je zaražen HIV-om.

Čarli Šin, Bret Rosi, Skotin Ros
foto: Profimedia

Uprkos svemu, Šin je do danas ostao miljenik javnosti, čemu svedoči i činjenica da je postavio rekord za najplaćenijeg televizijskog glumca po epizodi sa 1,25 miliona dolara za vreme emitovana 'Dva i po muškarca'.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track