ZAŠTO SU MAJKL DAGLAS I KETRIN ZITA DŽONS DELILI KUĆU S NJEGOVOM BIVŠOM? Nije hteo da odustane od nje, pa je napravio šok potez
Foto: Justin Ng /Landmark Media / Newscom / Profimedia

evo zašto

ZAŠTO SU MAJKL DAGLAS I KETRIN ZITA DŽONS DELILI KUĆU S NJEGOVOM BIVŠOM? Nije hteo da odustane od nje, pa je napravio šok potez

Pop kultura -

Glumac Majkl Daglas bio je oženjen Diandrom Luker. Oboje su se zaljubili na prvi pogled i venčali samo 6 nedelja nakon početka njihove veze. Iznenada, 22 godine kasnije, odlučili su da se razvedu, a razlog niko ne zna.

Međutim, on i njegova sadašnja supruga Ketrin Zita Džons živeli su u istoj kući sa bivšom. Otkrivamo razlog ove neobične odluke, piše Bright Side. Majkl je upoznao Diandru kada je imao 32 godine, a ona je bila 19-godišnja studentkinja. Venčali su se samo 6 nedelja nakon početka veze, a u braku su proveli 22 godine. Na kraju su se razveli 2000.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Bivši par nije imao potrebu da komentariše svoju odluku. Razlog njihovog iznenadnog raskida ostaje nepoznat. Majkl i Diandra imali su jedno od najvećih brakorazvodnih nagodbi u Holivudu. Diandra je imala pravo na 45 miliona dolara i 2 njihove imovine u Santa Barbari i Kaliforniji. 11 godina kasnije, tražila je 50 odsto njegovog honorara za film "Volstrit: Novac nikad ne spava", koji je snimljen 2010.

'Svi su se osećali loše'

Prema sporazumu o razvodu, morali su da dele svoju vilu od 250 hektara. Tako su on i Diandra provodili 6 meseci godišnje u svom domu na Majorci. Njegova nova supruga Ketrin takođe je pristala da tamo živi. Kasnije je Majkl otkupio udeo svoje bivše u imanju S'Estaca.

Majkl priznaje da mu je bilo neprijatno da deli kuću sa bivšom ženom. Tvrdi da 6 meseci nikome nije bilo prijatno. Glumac ne želi da se iseli sa Majorke. Umesto toga, želi da ostavi ostrvo svojoj deci i unucima. Ketrin uživa u životu na Majorci, posebno u bašti.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas, Kanski festival
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Jednom je čak objavila video na Instagramu na kojem je pokazala svoj rod paradajza. Pošto je Majkl kupio deo imanja svoje bivše, on i Ketrin se osećaju mnogo prijatnije. Sada je kuća 100 posto njihova. Majkl kaže da kuća pripada njegovoj porodici i Ketrin je tamo veoma srećna. Pored toga, njegova ćerka tečno govori španski. Ketrin takođe govori španski i pored toga zna francuski i velški.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track