PLAČE KAO KIŠA, SUZA SUZU STIŽE: Poznata voditeljka i TV lice objavila potresnu fotografiju iz bolnice dok se bori za GOLI ŽIVOT
Foto: Printscreen/Instagram

pretužno

PLAČE KAO KIŠA, SUZA SUZU STIŽE: Poznata voditeljka i TV lice objavila potresnu fotografiju iz bolnice dok se bori za GOLI ŽIVOT

Pop kultura -

Džil Martin (47) je poznata američka voditeljka i TV lice sa NBC televizije, a nedavno je podelila sa gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama da boluje od raka dojke, a avgusta ove godine je ispričala i da se podvrgla duploj mesektomiji. Slavu je stekla u najgledanijem jutarnjem programu "Today Show"

Ona je sada objavila potresan selfi iz bolnice na kom plače na bolničkom krevetu sa jastukom za vrat i nekoliko peškira koju su obmotani oko njene glave dok se sprema za hemioterapiju za drugi stadijum raka dojke.

- Ponekad je ok plakati, sve dok nastavljaš da se boriš - napisala je.

Džil Martin, voditeljka
foto: Printscreen/Instagram

Takođe je u sledećem storiju objasnila da koristi poseban metod hladne kape (cold capping) ne bi li smanjila opadanje kose zbog hemioterapije. Podelila je još jedan stori gde se vidi njena kosa u ne baš sjajnom stanju, ali je se zahvalaila osoblju u bolnici.

Džil Martin, voditeljka
foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka segmeta "Steals and Deals" je rekla da su joj ostala dva tretmana, posle ovog u sredu.

Da podestimo, ona je u avgustu otkrila da je prošla duplu masektomiju i iako je to uspešno prošlo, još uvek će morati na hemioterapije da bi bila sigurna da više nema rak.

- Takođe ću morati da uzimam antihormonske lekove 5 godina. I sigurno će mi trebati hemioterapija jer je ovo agresivan oblik raka, a to mi je upravo najteži deo koji me ubija - hemioterapija - napisala je na sajtu.

Pored duple masektomije, treba da ide i na operaciju jajnika ne bi li preduhitrila i rak jajnika.

- Naravno da sam ubijena u pojam. Čuješ tu reč na slov R i pomisliš na najgore, ali posle, kada je opet čuješ i upiješ je, tada moraš da budeš sam sebi najbolj prijatelj - rekla je za People.

Ona je nastavila da deli novosti o svom zdravlju u emisiji "Today" tokom ovih nekoliko meseci.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:12

RAK VREBA I U RERNI?! Stanković upozorila na rizik od pojave kancerogenog jedinjenja: OPASNOST JE U OVAKVOJ HRANI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track