KEJT MIDLTON POSTALA TETKA ČETVRTI PUT: Njen brat dobio dete sa suprugom koju je upoznao na FILMSKI NAČIN (FOTO)
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

PRELEPO

KEJT MIDLTON POSTALA TETKA ČETVRTI PUT: Njen brat dobio dete sa suprugom koju je upoznao na FILMSKI NAČIN (FOTO)

Pop kultura -

Brat Kejt Mildton i njegova supruga Alizi Tevenant postali su roditelji. U julu ove godine saopštili su vest o njenoj trudnoći, a sada su se pojavili sa bebom prvi put u javnosti. Kejt Mildton je tako postala tetka četvrti put jer njena sestra Pipa Mildton sa suprugom Džejmsom Metjuzom ima troje dece, Artura, Grejs i Rouz.

Kejt Midlton je sigurno presrećna zbog predivne vesti.

Brat princeze od Velsa Džejms Mildton i njegova supruga koja je finansijska analitičarka poreklom iz Francuske, prošetali su sa bebom Notingem Hiltom. Novopečeni roditelji nisu otkrivali kada su postali roditelji, ali s obzirom na to da je on 12. septembra na Instagramu napisao da beba tek dolazi pretpostavlja se da se dete rodilo prethodnih nedelja.

Brat Kejt Mildton koja je nedavno odnela važnu pobedu, izgledao je veoma srećno dok je gurao dečja kolica Silver Cross koja koštaju 795 funti ili 915 evra. Njegova supruga kojom se tajno oženio 2021. bila je odevena u stilu sedamdesetih, piše Daily mail.

"Jako smo uzbuđeni... pa Mejbl možda najviše", napisao je Džejms u julu najavivši da će postati otac. Istakao je tada da je izgubio voljenog psa Eli, koja mu je pomogla dok se borio sa depresijom. Zbog toga je počeo da se bavi odgojem ove vrste životinja, a time se bavi i njegova partnerka.

Pas Eli ga je spojila sa Alize 2014. kada je potrčala prema njoj u jednom klubu u Londonu. Džejms je prišao da joj se izvini i desio se presudan susret.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track