UDALA SE ĆERKA SRPSKE PRINCEZE JELISAVETE KARAĐORĐEVIĆ: Popularna glumica (62) blistala pored TREĆEG muža u zanosnoj venčanici
Foto: Profimedia

divno

UDALA SE ĆERKA SRPSKE PRINCEZE JELISAVETE KARAĐORĐEVIĆ: Popularna glumica (62) blistala pored TREĆEG muža u zanosnoj venčanici

Pop kultura -

Glumica Katarina Oksenberg je podelila emotivnu objavu na Instagramu kojom je poručila da se udala: "Moj voljeni i ja venčali smo se 21. oktobra. Veoma smo zahvalni što smo proslavili sa bliskim prijateljima i porodicom. Osećam se tako blagosloveno".

Objavila je fotografije sa venčanja i dobila pregršt čestitki.

Čuvena Katarina Oksenberg (62) koja je u kultnoj seriji "Dinastija" igrala Amandu Karington, prelepo je izgledala u romantičnoj haljini spuštenih ramena. Savršena mlada blistala je od sreće, a isto se može reći i za njenog supruga, biznimena Elisa Džounsa, sa kojim se verila u junu ove godine.

Katarina je ćerka Jelisavete Karađorđević i Haurada Oksenberga. Majka je tri ćerke, Maje van Din, Selest van Din i Indije Oksenberg koja je bila u kandžama sekte, ali se srećom sve dobro završilo.

Džon Keri, Rodila ćerku, Katarina Oksenberg, Srpski Zet

Iza sebe ima brak sa Robertom Evansom, ta bračna zajednica počela je 1998. i završila se iste godine. Od 1999. do 2015. bila je u braku sa Kasperom van Dinom.

Katarina je dobila pregršt četitike u kojima se ističe koliko je lepo izgledala na venčanju, njoj i njenom suprugu žele najsrećniji brak.

(Kurir.rs/blicŽena)

Bonus video:

00:15

Lazara Ristovskog i Anicu Lazić zadesila poplava u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track