OVO JE LUKS VILA LAZARA RISTOVSKOG U CRNOJ GORI: Ovde je letos uživao s 39 godina mlađom Anicom, a onda su doživeli KATASTROFU
Foto: Printscreen/Instagram

POGLED PUCA NA MORE

OVO JE LUKS VILA LAZARA RISTOVSKOG U CRNOJ GORI: Ovde je letos uživao s 39 godina mlađom Anicom, a onda su doživeli KATASTROFU

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski u vezi je sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Anica se, kako je Kurir piisao, preselila u njegov luks stan u Beogradu na vodi, a glumac u svom vlasništvu ima i luksuznu vilu na Gardošu u Zemunu, u kojoj ima bazen na terasi.

Osim toga, on poseduje i raskošnu vilu sa bazenom u Crnoj Gori, koju često pokazuje na svom profilu na Instagramu, gde takođe ima bazen, kao i nestvaran pogled koji puca na more.

Lazareva luksuzna vila sa bazenom nalazi se u naselju Žukovica u Crnoj Gori. Glumac ovde, po svemu sudeći, najviše voli da provodi vrele letnje dane, a pored toga, on ima i svoju jedrilicu. Tako je on jednom objavio sliku i napisao:

"Posle preležane korone, na mojoj jedrilici, skupljam snagu za, možda, još koju pobedu".

Po svemu sudeći i Anica je letovala kod Lazara u Crnoj Gori, a njih je tada usred vremenskih nepogoda zadesila poplava, te su imali problem sa vodom, koja se poput vodopada slivala i ulazila u vilu.

00:15

Lazara Ristovskog i Anicu Lazić zadesila poplava u Crnoj Gori

Sve ovo zabeležila je upravo Anica u julu mesecu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u snimku u okviru teksta..

Podsetimo, Lazar Ristovski je vest da ponovo uživa u ljubavi potvrdio za domaće medije, a na svom Instagram profilu je objavio fotografiju sa njom i javno pokazao koliko uživaju u ljubavi.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar Ristovski za Blic.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track