ŠUŠKA SE DA SU KOSTNER I NJEGOVA OZLOGLAŠENA BIVŠA PONOVO LJUBAVNICI: Sad je otkrivena PRAVA ISTINA i evo šta je u pitanju (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

nema istine u tome

ŠUŠKA SE DA SU KOSTNER I NJEGOVA OZLOGLAŠENA BIVŠA PONOVO LJUBAVNICI: Sad je otkrivena PRAVA ISTINA i evo šta je u pitanju (FOTO)

Pop kultura -

Nakon što su glumac Kevin Kostner i njegova supruga u septembru nagodbom stavili tačku na razvod, počele su da kruže glasine da su se oni ponovo zbližili odnosno da su postali prijatelji sa povlasticama. Oglasili su se prijatelji Kristin Baumgartner i ovo je njihova strana priče.

"Kristin je rekla da nema trunke istine o tome da se ona i Kevin poigravaju idejom da budu prijatelji sa povlasticama. Prvo, jedva razgovaraju jedno sa drugim, a drugo, ona je otišla dalje", rekla je blizak prijatelj bivše supruge Kevina Kostnera.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vreme praznika koje se bliže jeste izazovno za nju, bilo joj je teškom tokom Dana zahvalnosti, ali je odlučna da ostavi prošlost za sobom.

"Još ima mnogo povrđenosti sa obe strane i ona je još razočarana što su Kevin i njegov pravni tim prikazali tako užasnu i neistinitu sliku o njoj", dodao je prijatelj.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Radar Online pisao je nedavno da su se bivši partneri sastali, ali i to da Kristin pokušava da preko prijateljstva izvuče još novca.

Glumac Kevin Kostner (68) i njegova 19 godina mlađa bivša supruga imali su veoma buran razvod koji je okončan prošlog meseca.

Kevin Kostner
foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kristin je rekla da joj je laknulo što ima vlastiti prostor i da duboko u sebi zna da je donela pravu odluku. Naravno, nada se da će jednog dana imati nekakvu vezu s Kevinom, ali trebaće vremena. Rekla je da se fokusira na decu i stvaranje novog doma bilo bi stvarno terapeutsko, mogla bi da razmisli i da se bavi uređenjem enterijera. Njeni prijatelji su je često pitali za savet o toj temi i to je jako raduje - to je oduvek bila njena strast", rekla je prijateljica, piše Daily mail.

Kevin Kostner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši supružnici bili su u braku skoro 19 godina, imaju troje dece, glumac iz prethodnog braka ima još troje naslednika.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track