FATALNA LEPOTICA UHVAĆENA KAKO SE STRASNO LJUBI SA 5 GODINA MLAĐIM STEFANOM: Pre njega bila u vezi sa BIVŠIM svoje drugarice FOTO
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OZVANIČILA VEZU NA SVOJ NAČIN

FATALNA LEPOTICA UHVAĆENA KAKO SE STRASNO LJUBI SA 5 GODINA MLAĐIM STEFANOM: Pre njega bila u vezi sa BIVŠIM svoje drugarice FOTO

Pop kultura -

Dok drugi skrivaju veze od javnosti, ona na bombastičan način ozvaniči novu romansu. U maju ove godine zabeleženi su njeni poljupci sa Harijem Stajlsom u Tokiju, a sada je otkrivena njena nova ljubav.

Emili Ratajkovski (32) viđena je kako se strasno ljubi sa franucskim glumcem Stefanom Bakom (27) u Parizu. Nema bolje potvrde njihove veze.

Sjajno stilizovana Emili (kao uvek) i šarmantni Stefan nisu marili za fotografe a i kada su ih primetili, pozdravili su ih osmehom.

Emili Ratajkovski je nedavno pričajući o ljubavnom životu, rekla da je dovoljno da je muškarac pozove na večeru, naravno, ne svodi se samo na to, ali se zapravo radi o inicijativi pa i pažnji. Pamti se i njen intervjuu u kojem je poručila da voli emotivne muškarce.

Njena veza sa pevačem Harijem Stajlsom nije dugo trajala, a kako je on pre toga bio sa njenom prijateljicom, glumicom i rediteljkom Olivijom Vajld, svi su jedva čekali reakciju ove holivudske zvezde- ona se nije oglašavala, ali su ljudi bliski njoj izjavili da joj nije bilo svejedno kada je čula vest o toj romansi.

Emili Ratajkovski bila je od 2018. do 2022. u braku sa Sebastijanom Bir- Meklardom sa kojim ima sina Silvestera.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track