AL PAĆINO (83) I NJEGOVA DEVOJKA (29) SKLOPILI SPORAZUM OKO STARATELJSTVA NAD DETETOM: Evo da li je glumac njegov BIOLOŠKI OTAC
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SADA SE ZNA

AL PAĆINO (83) I NJEGOVA DEVOJKA (29) SKLOPILI SPORAZUM OKO STARATELJSTVA NAD DETETOM: Evo da li je glumac njegov BIOLOŠKI OTAC

Pop kultura -

Al Paćino (83) i njegova devojka Nur Alfalah (29) postigli su dogovor o starateljstvu nad četvoromesečnim sinom Romanom. Sudski dokumenti su otkrili da su se dogovorili oko rasporeda poseta, izdražavanja deteta, i da je glumac platio troškove advokata svoje partnerke.

Nur Alfalah podnela je u septembru zahtev za puno starateljstvo, ali je želela da Al Paćino dobije pravo na "razumne posete", zajedničko zakonsko starateljstvo što mu daje pravo da učestvuje u važnim odlukama poput zdravstvene zaštite i obrazovanja deteta. Predala je i "dobrovoljnu izjavu o roditeljstvu", koja dokazuje da je glumac Romanov biološki otac, piše Page six.

Al Paćino, Nur Alfalah
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Roman se rodio šestog juna, prvo je dete Nur Alfalah, a četvrto dete holivudske legende.

Paćino ima ćerku Džuli (34) sa Džen Tarant kao i blizance Oliviju i Antona (22) sa glumicom Beverli D'Andželo.

Izvori su ranije za TMZ rekli da je glumac saznavši da je Nur u drugom stanju, tražio da se uradi test očinstva, ali je kasnije poručio da je saznanje da će ponovi dobiti dete veoma posebno i pravo čudo.

Al Paćino
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Uvek sam razmišljao- imaću mnogo dece, ali je ovo zaista nešto specijalno", izjavio je.

Kada se saznalo za zahtev koji je predala Nur, mnogi su pomislili da je par raskinuo, ali je njegov portparol to demantovao: "Al i Nur uspešno su sarađivali i postigli dogovor u vezi sa svojim etetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli", preneo je standard.co.u. Videćemo šta će uslediti.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track