ONA JE VRHUNSKA KUVARICA I PRAVA LEPOTICA! Svojim rolatom zasenila sve, a izgleda KAO PRINCEZA! Seka hoće da je usvoji (FOTO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

ONA JE VRHUNSKA KUVARICA I PRAVA LEPOTICA! Svojim rolatom zasenila sve, a izgleda KAO PRINCEZA! Seka hoće da je usvoji (FOTO)

Pop kultura -

Došao je trenutak za proglašenje nedeljnog pobednika serijala Majke i snajke.

Porodice koje su se pove nedelje takmičile su:

Ponedeljak

Đorđević - Beograd

Majka Milijana je iz Beograda, penzionerka, a radila je kao pedagog vaspitač. Slobodno vreme koristi za druženje, čitanje knjiga i šetnju. Voli da putuje i voli dobre parfeme. Voli da kuva, omiljena jela su joj dobre čorbe, podvarak i jela ispod sača.

Snajka Tanja iz Beograda, po zanimanju trgovac. U slobodno vreme pravi kolače i torte. Dobro se snalazi u kuhinji, omiljeno jelo su joj špagete.

Sin Dejan je iz Beograda, umetnik. Hobi mu je pisanje. Dobro se snalazi u kuhinji, omiljena su mu italijanska jela i jela sa roštilja.

Utorak

Vojinović - Beograd

Majka Snežana živi u Beogradu, po zanimanju diplomirani pravnik, radi kao sudija porotnik. Slobodno vreme provodi sa prijateljicama. Voli da kuva, omiljena jela su joj piletina, krompir i pirinač.

Snajka Sara iz Beograda, student produkcije, slobodno vreme provodi sa prijateljima. U kuhinji se ne snalazi baš najbolje, omiljeno jelo joj je lazanja.

Sin Filip iz Beograda, student više elektrotehničke škole. U slobodno vreme se bavi sportom. Ne kuva, omiljeno jelo mu je pica.

Sreda

Božić - Beograd

Majka Hristina živi u Beogradu, knjigovođa je u penziji. Hobiji su joj šetnja i baštovanstvo, kulinarstvo. Omiljena jela musaka i crnogorska sarma.

Snajka Nataša iz Beograda je dizajner i modni kreator. Voli knjige, cveće, lekovito bilje i životinje, zdravu hranu, vežbanje i sport. Preferira jednostavna jela bez masti, omiljena jela - punjena paprika, zdravi kolači i sladoledi. Takođe voli sokove i rakije bez zaslađivača.

Sin Marko živi i radi u Beogradu. Omiljena aktivnost u slobodno vreme mu je plivanje. Voli da sprema jednostavna jela, omiljena su mu: karađorđeva šnicla, juneći biftek u sosu i sarma.

Četvrtak

Vesović - Beograd

Majka Jasmina iz Beograda, radi u direkciji pošte kao saradnik. Hobiji su joj trening i vožnja rolera. Slobodno vreme provodi sa porodicom. Ne kuva često, ali se snalazi u kuhinji. Omiljena jela - mađarski gulaš kao i jela iz italijanske i domaće kuhinje.

Snajka Viktorija živi u Beogradu, studira modni dizajn i bavi se modelingom. U slobodno vreme crta modne skice, slika, pravi nakit i ostale kreativne stvari. Povremeno kuva, ali nije ekspert. Omiljena jela su joj giros, takosi, salate, suši, šejkovi. Voli zdravu ishranu.

Sin Bogdan iz Beograda, radnik u poznatoj inostranoj kompaniji. Slobodno vreme provodi u teretani, igra fudbal. Nije naročito vešt u kuhinji, omiljena jela pica i gulaš.

Petak

Šević - Beograd

Majka Zorica, živi u Beogradu i penzionerka je. Hobiji su joj dizajn i intervencije na tekstilu, planinarenje i čitanje. Voli da kuva brza jela, omiljena jela - sve vrste testenina, rižoto i salate.

Snajka Kristina iz Lazarevca, bavi se trgovinom, hobi su joj putovanja, slobodno vreme provodi sa prijateljima. Voli da kuva i da uči nova jela, omiljeno jelo- pire krompir, punjena paprika, paprikaš i sarma.

Sin Slaviša iz Beograda, po zanimanju je kuvar. Hobi mu je slušanje muzike, šetnja i pisanje tekstova. U slobodno vreme pije kafu sa prijateljima i uređuje stan. Omiljena jela - sarma , punjena paprika i đuveč.

A pobednici ove nedelje zbog njihog savršenog rolata sa mlevenim mesom, Vesovići.

Seka je bila radosna zbog nihove pobede, a za Vikrotiju je rekla da je njena buduća usvojena ćerka.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track