DANIJELA IZ MRAMORKA KOD PANČEVA RAZVALILA HOLIVUD: Vrela haljina na njoj samo što ne pukne, a bujno poprsje KIPTI! (FOTO)
Foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PRELEPA JE

DANIJELA IZ MRAMORKA KOD PANČEVA RAZVALILA HOLIVUD: Vrela haljina na njoj samo što ne pukne, a bujno poprsje KIPTI! (FOTO)

Pop kultura -

"Srpska Kim Kardašijan" iliti Danijela Rajić "oduvala" je Holivud svojim izdanjem! Manekenka, preduzetnica i bivša go-go igračica, koja je udata za NBA zvezdu Pola Džordža, pojavila se na večeri u čuvenom "Craigs" restoranu u Zapadnom Holivudu. Danijela i Pol su veoma praćeni par sa svetske javne scene, te njihov dolazak nije mogao da prođe neopaženo.

Danijela Rajić
foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Danijela se pojavila u upadljivoj sivoj haljini kojom je istakla bujno poprsje. Reč je top modelu koji je pripijen uz telo, a mnogi komentarišu da je još jednom pokazala zašto je toliko porede sa Kim Kardašijan. Danijela je uz ovu kreaciju uparila srebrne čizme i torbu luksuznog brenda, a komentari se nižu. "Ista Kim", "Njih dve baš liče", "Haljina puca na njoj", pisali su mnogi...

Danijela Rajić
foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Danijela je poreklom iz sela Mramorak kod Pančeva i sa sportistom je u vezi od 2015. godine. Rođena je 12. novembra 1990. godine u Kvinsu u Njujorku i ima mešavinu srpskog i američkog porekla. Ono što je posebno zanimljivo, to je da strani portali opisuju Danijelu kao tip osobe koja će učiniti sve što je u njenoj moći da postigne ono što želi. Džordž je imao aferu sa njom, iako je u to vreme izlazio sa Keli Rivers. Romansa se završila nakon što se proširila vest o aferi.

Danijela Rajić
foto: @parisamichelle / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pol i Danijela su uplovili u emotivnu vezu. Ipak, posle nekoliko meseci, odlučili su da se raziđu, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. Košarkaš je bio sumnjičav, pa je čak i negirao očinstvo, ali nakon što se rodila devojčica Olivija, urađen je DNK-a test. Pokazao je da je Danijela rekla istinu. Mediji su pisali da je Pol nudio Danijeli milion dolara kako bi abortirala. Sve je govorilo da će tu biti kraj romanse, ali oni su i dalje zajedno.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track