"SRCE MI JE SLOMLJENO" Neutešne kolege i prijatelji se opraštaju od Metjua Perija: "Hvala ti što si nas zasmejavao" (FOTO)
Foto: Profimedia

U NEVERICI

"SRCE MI JE SLOMLJENO" Neutešne kolege i prijatelji se opraštaju od Metjua Perija: "Hvala ti što si nas zasmejavao" (FOTO)

Pop kultura -

Holivud se putem društvenih mreža oprašta od omiljenog TV glumca Metjua Perija iz serije "Prijatelji", koji je pronađen je mrtav u 54. godini u subotu u kući u Los Anđelesu.

Američki mediji javljaju da je Peri pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi ili đakuziju, te da se navodno utopio.

Koleginica iz "Prijatelja", Megi Viler, koja je glumila njegovu devojku Dženis u prvoj sezoni, podelila je na Instagramu scenu iz serije na kojoj se smeje s Čendlerom Bingom, omiljenim junakom serije.

"Kakav gubitak. Metju Peri, nedostajaćeš nam svima. Nastavlja da živi radost koju si mnogima doneo u svom prekratkom životu. Osećam se blagoslovenom za svaki kreativni trenutak koji smo delili", rekla je.

Od Perija se oprostio i kanadski premijer Džastin Trudu, koji glumca poreklom iz Kanade poznaje iz škole koju su zajedno pohađali.

"Nikada neću zaboraviti igre u školskom dvorištu koje smo se igrali i znam da ljudi širom sveta nikada neće zaboraviti radost koju im je on doneo. Hvala ti što si nas zasmejavao, Metju. Voleli smo te — i nedostajaćeš", napisao je.

Šenon Doerti, zvezda serije "Beverly Hills", oprostila se na Instagramu od prijatelja s kojim je odrasla.

Metju Peri
foto: Printscreen Instagram

"Nekad smo bili banda. Svi zajedno smo odrasli družeći se u kafiću Formosa. Uvek je bilo smeha - Met, Rodžer, Dejvid i Roksana. Uvek smo se zabavljali i bili podrška jedni drugima. Met i ja smo imali sastanak na Dan zaljubljenih. Hteo je da rezerviše restoran u Malibuu, ali nije mogao pa je to moj tata uradio umesto njega. Celo veče pričao je o njemu. Naše prijateljstvo trajalo je dugo, zapravo ceo život. Znam da će mnogi žaliti, posebno naša mala družina. Nedostajaće mnogima. Osećam šok i tugu", napisala je.

Morgan Ferčajld (73), majka Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", šokirana je smrću Perija.

"Srce mi je slomljeno zbog prerane smrti moga "sina". Šokirana sam gubitkom takvog briljantnog glumca. Želim da izrazim saučešće porodici i prijeteljima", napisala je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:57

Tea Korolija komemoracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track