"MOJA SMRT NIKOGA NEĆE IZNENADITI" Metju Peri u memoarima pominjao i SVOJ KRAJ, ono što je napisao izaziva JEZU
Foto: lcv / Alamy / Alamy / Profimedia

POTRESNO

"MOJA SMRT NIKOGA NEĆE IZNENADITI" Metju Peri u memoarima pominjao i SVOJ KRAJ, ono što je napisao izaziva JEZU

Pop kultura -

"Veoma je čudno živeti u svetu gde će, ako umreš to šokirati ljude, ali nikoga neće iznenaditi", pisao je Metju Peri u svojim memoarima pod nazivom "Friends, lovers and the big terrible thing" (Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar), koji su ugledali svetlost dana u novembru prošle godine. Sada, kada je slavni glumac umro, njegove reči deluju gotovo proročanske.

Metju Peri (54), najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" koja ga je lansirala u orbitu slavnih, nađen je mrtav u đakuziju svog doma u Los Anđelesu, a pretpostavka je da se udavio.

Metju Peri
foto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Peri je krajem prošle godine objavio svoje memoare pod nazivom "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", u kojima je otkrio brojne detalje iz svoje prošlosti, a posebno se dotakao svoje borbe sa zavisnošću koja je javnosti bila već poznata, ali ne iz ugla Perija lično.

Zvezda serije "Prijatelji" je između ostalog, pisao sve o svojim mukama kroz koje je prolazio s bolestima zavisnosti, a koje su mogle i da ga koštaju života. Tako je bilo, konkretno, u periodu kada je pio po 55 vikodina s litrom vodke – samo da bi "pregurao" dan. Kako je javno priznao, tri sezone snimanja serije koja ga je proslavila se zbog svojih poroka nije sećao.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slika sa Instagrama budi jezu

Peri (54) je objavio fotografiju upravo iz svoje vile kako leži i uživa u đakuziju.

Na slici koja je zabeležena preko noći i to samo pre šest dana sada je zatrpana brojnim komentarima kolega i obožavalaca koji se opraštaju od glumca, a on je tada napisao: "Oh, zar vas topla voda koja kruži oko vas ne čini da se osećate dobro? Ja sam Metmen".

Policija je potvrdila vest da je zvezda "Prijatelja" zaista preminula usled davljenja u tom džakuziju i da ga je Hitna pomoć zatekla bez znakova života nakon što mu je srce stalo. Nezvanično, prenosi tabloid TMZ, na licu mesta nije nađena nikakva droga ili druge nedozvoljene supstance, kao i da se ne sumnja da je neko drugi odgovoran za Perijevu smrt.

Ispred njegove kuće stigli su ubrzo i njegovi roditelji nemi od bola, kao i dosta policijskih vozila.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Metju Peri se proslavio serijom "Prijatelji" koja se tokom devedesetih godina emitovala 10 sezona, a postala je jedna od najpoznatijih serija ikada.

Glumac je vrlo otvoreno pričao o svojoj borbi sa zavisnošću i od alkohola i od droge. Prvi put je na odvikavanje otišao 1997. godine kada se navodno navukao na lekove protiv bolova nakon što je imao žestoku povredu na skijanju.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:51

Komemoracija Branki Veselinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track