"RAD S DRAGANOM JE VELIKA ODSKOČNA DASKA" Bogdanka Kelča se nada POBEDI u šouu "Rame uz rame", a plesu je posvetila život
Foto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić

INTERVJU

"RAD S DRAGANOM JE VELIKA ODSKOČNA DASKA" Bogdanka Kelča se nada POBEDI u šouu "Rame uz rame", a plesu je posvetila život

Pop kultura -

Bogdanka Kelča ima 23 godine, dolazi iz Pančeva i studira DIF. Plesom se zvanično bavi od devete godine, a nezvanično od četvrte, kad je krenula na balet, ali su joj rekli da nije za ples. Sa sestrom vodi klub mažoret plesa, u kom je i instruktorka, ali igra sve vrste plesova i proba sve što može jer živi ples.

Svoj talenat pokazaće u šouu "Rame uz rame sa Draganom", u kojem učestvuje sa još 13 takmičara koji se bore za nagradu od milion dinara i priliku da igraju uz Mirkovićevu na koncertima u Beogradu 29. i 30. decembra u Areni.

Rame uz rame sa Draganom, Pregled
foto: Kurir TV

- Balet je prvo čime sam mogla u tim godinama da se bavim. Nakon toga sam krenula s mažoret plesom sve do danas, a ovo sada je nešto potpuno novo.

Ovo ti je prvi put da radiš ovakvu vrstu plesa?

- Imala sam raznorazne situacije da nastupam u spotovima kod pevača, ali se generalno ne bavim ovakvom vrstom ni treninga ni plesa. Probala sam sve živo, i sada je i ovo došlo na red.

Rame uz rame sa Draganom, RUR
foto: Kurir Televizija

Koja vrsta plesa ti je najdraža?

- Afro možda.

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 20 sati

Počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Šta očekuješ od ovog projekta i kako si došla na ideju da se prijaviš?

- Očekujem da prvo vidim koliko osećam ovo i da čujem komentare najboljih, želim da vidim na kom sam nivou što se plesa tiče. Ostala sam u jednoj grupi gde sam trenirala afro-ples i onda je stigao ovaj konkurs, pa sam odlučila da pokušam. Nisam ni slutila da će me pozvati, ali evo me tu sam. Očekujem pobedu.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir TV

Da li imaš tremu?

- Mislim da ne. Ovde je dobro što smo grupa pa je lakše. Moj mažoret ples nije kao ovo, za to trebaju rekviziti, pa može da se desi da ispadnu i onda je to malo blam. (smeh) Ovo je lakše, mislim.

Koji su ti planovi nakon ovoga?

- Da plešem ceo život. Da radim, gradim se i budem jedna od najboljih. Što se tiče rada s Draganom, ovo je već velika odskočna daska.

(Kurir.rs/ M. Jović)

Bonus video:

02:04

RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Prvi kontakt Dejana Milićevića sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track