OTIŠAO SAM SA DEJTA I OSTAVIO JOJ RAČUN! Nije mogao da istrpi ono što je ona radila: Bilo mu je strašno neprijatno zbog toga!
Foto: Profimedia

tUGA

OTIŠAO SAM SA DEJTA I OSTAVIO JOJ RAČUN! Nije mogao da istrpi ono što je ona radila: Bilo mu je strašno neprijatno zbog toga!

Žena -

Neimenovani muškarac iz SAD opisao je neprijatno iskustvo na Redditu. Otišao je na sastanak sa ženom, ali je ona sve vreme bila na svom mobilnom telefonu.

Rekao je da ne može da izdrži, pa je ubrzo ustao i izašao iz restorana. Ostavio ju je da plati račun, iako nije tako.

restoran, dejt, sastanak, par, ljubav, veza
foto: Profimedia

- Bila je to moralno prazna utakmica. Otišao sam i nisam platio svoj deo računa od 80 dolara jer je ona sve vreme bila na telefonu - priseća se on i dodaje da su se upoznali preko aplikacije za upoznavanje.

Malo su se dopisivali, pa su odlučili da se sretnu lično. Međutim, ona uopšte nije bila fokusirana na njega ili ono što je pokušavao da joj kaže.

- Pokušavao sam da započnem neki zanimljiv razgovor, ali ona je samo sedela i slala poruke dok smo čekali porudžbinu, povremeno se izvinila. Kada bismo počeli da razgovaramo, ponovo bi joj zazvonio mobilni telefon i ponovo bi se dopisivala - objasnio je on.

par, veza, dejt, sastanak
foto: Profimedia

Čak je u šali pokušao da joj stavi do znanja da to nije u redu rekavši joj da će baciti telefon kroz prozor ako tako nastavi, ali su joj oči ostale prikovane za ekran.

U jednom trenutku je počeo da se oseća glupo pa je ustao i izašao iz restorana. Mnogi su ga podržali komentarima „da postoje žene koje iskorišćavaju muškarce da bi dobile besplatnu večeru” i da je dobro prošao, prenosi Dejli mejl.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

05:00

DRAMA! DRAGANA NAPUSTILA SNIMANJE: Folk zvezda UZNEMIRENA otišla iz studija, tresle joj se ruke, tražila hitan sastanak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track