METJU PERI SE UDAVIO U KADI, A ONA JE PRVO SPASLA SINA, PA SE UTOPILA: Živote im je ODNELA VODA, Njihove SMRTI su ostale MISTERIJA
Foto: AP/Willy Sanjuan, screenshot Youtube

TRAGEDIJE

METJU PERI SE UDAVIO U KADI, A ONA JE PRVO SPASLA SINA, PA SE UTOPILA: Živote im je ODNELA VODA, Njihove SMRTI su ostale MISTERIJA

Pop kultura -

Smrt glumca Metjua Perija, najpoznatijeg po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" šokirala je obožavatelje širom sveta.

Metju je preminuo u 54. godini nakon što se utopio u đakuziju u svom domu, piše TMZ. Nažalost, Peri nije jedina zvezda koja je preminula na ovaj tragičan način.

Metju Peri
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zvezda serije "Glee", Naja Rivera, preminula je sa samo 33 godine. Glumica je sa tada četvorogodišnjim sinom išla na čamac u jezeru Piru, nedaleko od svog doma u Kaliforniji. Policija je taj dan pronašla njenog sina Džosija kako sam sedi u čamcu, a Najino telo pronašli su tek nekoliko dana posle. Kasnije je utvrđeno da su Naja i Džosi plivali u jezeru kada ih je iznenada uhvatila struja. Glumica je uspela sina sigurno da vrati na brod, ali ona se utopila.

Naja Rivera
foto: Profimedia

Glumica Natali Vud, koja je u klasiku "West Side Story" tumačila lik Marije, utopila se 1981, ali pod sumnjivim okolnostima. Naime, glumica je bila na jahti sa suprugom Robertom Vagnerom (93). Navodno je usred noći nestala s broda, a kasnije je nađena kilometar i po od jahte. Iako je policija prvo njene povrede opisala slučajnim i zaključila da je glumica pala s jahte, kasnije su se proširile glasine da je njen suprug povezan sa slučajem. 2018. je ponovo otvorena istraga, a Robert je proglašen osumnjičenim.

Natali Vud
foto: Profimedia

Američki glumac i rvač Šed Gaspard utopio se 2020. dok je plivao s tada desetogodišnjim sinom Arjeom na Venis Biču. Gaspard je bio na 50 metara od obale kada ga je "poklopio talas" i povukao u dubinu. Kako je saznao Daily Mail, Arjeh je spasen samo zato što ga je otac u poslednjem trenutku bacio spasiocu, pre nego što je njega struja odnela od obale. Šed je tada imao 39 godina.

- Najviše se brinuo oko bezbednosti svog sina. Učinio je sve što je mogao da ga zaštiti - ispričao je svedok.

Piter Hardi
foto: Printscreen/Youtube

Australijski glumac Piter Hardi utopio se na plaži Fremantle u Australiji u 67. godini. Išao je da roni, a iz mora su ga izvukli slučajni prolaznici, koji su mu pružili pomoć dok nije stigla hitna pomoć, no, nažalost, nije davao nikakve znake života. Inače, Piter je bio poznat po ulozi Džimija Drejna u kultnoj australijskoj sapunici "Neighbors" 1997. godine, ali najpoznatiji je po ulogama u seriji "McLeodove ćerke" i kriminalističkoj drami "Chopper".

Glumica Meri Mara utopila se dok je plivala u reci St. Lorens u državi Njujork prošle godine. Glumica je publici bila najpoznatija po ulozi Loret Svit u "Urgentnom cenrtu" i ulogama u serijama "Zakon i red", "Dexter" i "Hope & Glory".

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:11

ČOVEK KOJI JE BIO U DRUŠTVU ĆERKE EVE RAS NEPOSREDNO PRED NJENU SMRT: Video sam da nešto nije u redu po jednoj stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track