ŽENU KOJU JE METJU PERI MNOGO VOLEO PROZVALI "RASTURAČICOM BRAKOVA": Glumica koju ceo svet obožava uopšte NIJE NEVINAŠCE
Foto: Printscreen YouTube

PREOTELA MUŽA DRUGOJ

ŽENU KOJU JE METJU PERI MNOGO VOLEO PROZVALI "RASTURAČICOM BRAKOVA": Glumica koju ceo svet obožava uopšte NIJE NEVINAŠCE

Pop kultura -

Iznenadna smrt slavnog glumca Metjua Perija mnoge je podsetila na njegovu davnašnju dvomesečnu ljubavnu vezu s glumicom Džulijom Roberts, koju je ostavio, kako je govorio, jer je bio ubeđen da je nije dostojan.

Da do ovog raskida nije tada došlo, možda se ništa od onoga što se kasnije izdešavalo u ljubavnom životu glumice ne bi odigralo.

Džulija Roberts, Metju Peri
foto: Printscreen YouTube

Džulija Roberts ovih dana je proslavila svoj 56. rođendan, a mnogi kažu da sada konačno živi onako kako je zaslužila - uživa u plodovima dugogodišnjeg angažmana u nekim od najboljih holivudskih filmova.

Sa suprugom Denijelom Moderom u braku je 21 godinu, a najviše vremena provode s njihovo troje dece. Premda se čini da glumica živi ljubavnu bajku, njena potraga za ljubavlju dugo je trajala.

Džulija Roberts
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Naime, ona je početkom devedesetih godina prošlog veka bila verena za glumca Kifera Saderlenda, s kojim je raskinula samo tri dana pre venčanja. Već 1993. upoznaje pevača Lajla Loveta, u kog se ludo zaljubljuje i ubrzo par staje na ludi kamen.

Ipak, rastali su se samo dve godine kasnije, a ona je kasnije priznala da je da je previše ishitreno ušla u brak za koji nije bila spremna, kao i da ju je povukla velika zaljubljenost u zanimljivog muzičara.

Džulija Roberts
foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Sreću je pronašla tek 2001, kada je na snimanju filma "Meksikanac" upoznala kamermana Denijela Modera, s kojim je vrlo brzo započela ljubavnu romansu. Roberts je kasnije izjavila da je tek uz njega upoznala pravu ljubav, kao i da joj je upravo on promenio život iz korena.

Džulija Roberts
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, mnogi su je tada prozvali "razaračicom braka", budući da je Moder u tom periodu bio u braku s Verom Stajmberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Roberts je tada optužena za preotimanje tuđeg supruga, a sve je iznenadilo kada je Moderovoj supruzi odlučila da plati 400 hiljada dolara kako bi se njihov razvod brzo završio.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Podsetimo, Denijel Moder i Džulija sudbonosno da izrekli su 2002. u Novom Meksiku. Dve godine kasnije, dobili su blizance, ćerku Hejzel i sina Finijusa, a 2007. dobili su još jednog sina Henrija. Magazin People je 2000. godine uvrstio Džuliju Roberts u 50 najlepših ljudi na svetu, a 2010. isti magazin dodelo joj je titulu najlepše žene na svetu.

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track