VAPAJ IZ KUĆE METJUA PERIJA! ISPLIVALI DETALJI JEZIVOG AUDIO-SNIMKA HITNE POMOĆI: Evo šta se dešavalo nakon što je glumac pronađen
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

tUGA

VAPAJ IZ KUĆE METJUA PERIJA! ISPLIVALI DETALJI JEZIVOG AUDIO-SNIMKA HITNE POMOĆI: Evo šta se dešavalo nakon što je glumac pronađen

Pop kultura -

Nakon vesti o tragičnog smrti holivudske zvezde Metjua Perija (54) saznaju se bolni, jezivi detalji o kobnoj noći. Slavni glumac se utopio u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Pronašao ga je asistent kog je on bio poslao da obavi određene obaveze. Pomoćnik je odmah pozvao Hitnu pomoć, a sada se znaju i detalji jezivog snimka Hitne pomoći.

Pretpostavlja se da se Metju Peri utopio nakon što je dugo vremena igrao pickleball. Na zvučnom zapisu iz Hitne pomoći čuje se kako muškarac izgovara: "spašavanje 23" i "utapanje".

Metju Peri
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izvor iz policije rekao je da u kući Metjua Perija nisu pronađene zabranjene supstance već samo lekovi koji se izdaju na recept. Čekaju se rezultati toksikološke analize i obdukcije, dok je porodica glumca u međuvremenu objavila potresno saopštenje.

Peri se dugo borio sa zavisnošću od droge i alakoholizma, ali je tvrdio da je bio "čist" duže vreme o čemu je pričao i njegov prijatelj. Hitna pomoć izašla je na teren zbog poziva o "urgentnoj situaciji u vodi", kada su stigli an lice mesta, glumac se već bio udavio.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori su za NBC News i CNN ispričali da se najpre pretpostavljalo da se radi o slučaju "spašavanja iz vode", ali da glumac nije reagovao kada je stigla medicinska pomoć, navodi Los Angeles Times. Policija slučaj tretira kao istrahu o smrti, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track