METJU PERI PREMINUO NA ROĐENDAN SVOJE VELIKE LJUBAVI: Mnogo je voleo, pa uradio ono što nijedan muškarac ne bi! Bilo mu je previše
Foto: Printscreen YouTube

evo ko je ona

METJU PERI PREMINUO NA ROĐENDAN SVOJE VELIKE LJUBAVI: Mnogo je voleo, pa uradio ono što nijedan muškarac ne bi! Bilo mu je previše

Pop kultura -

Metju Peri je umro u 54. godini u subotu, 28. oktobra, što je jezivo rođendan njegove bivše Džulije Roberts. Roberts, koji je u subotu napunila 56 godina, i Peri su izlazili sredinom 1990-ih.

Pokojni glumac se prisetio u svojim memoarima iz 2022. godine, „Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar“, kako je glumica navodno želela da igra u seriji „Prijatelji“, ali samo ako bi bila deo priče za vezan za njegov lik, Čendler Bing. Štaviše, Peri je Roberts poslao tri tuceta ruža i duhovitu čestitku kako bi je još više ohrabrio da uđe u NBC sitkom - na zahtev kreatorke Marte Kaufman.

Džulija Roberts, Metju Peri
foto: Printscreen YouTube

- Tako je počelo tromesečno udvaranje svakodnevnim faksovima. Ovo je bio pre-internet, pre-mobilni telefoni – sve naše razmene su obavljene faksom. I bilo ih je mnogo; stotine - napisao je Peri u svojoj knjizi.

- Tri ili četiri puta dnevno bih sedeo pored svog faksa i gledao kako parče papira polako otkriva njenu sledeću poruku.

Faksovi, koji su bili „romantični“, zatim su se pretvorili u „petosatne“ telefonske razgovore između para. Oskarovaka se tada pojavila na njegovim vratima.

- Kada sam ih otvorio, tamo je bila ona, bila je nasmejana Džulija Roberts sa druge strane. Verujem da sam rekao nešto poput: „Oh, ta Džulija Roberts“ - priseća se on.

Novu godinu 2006. proslavili su u kući Džulijine porodice u Taosu u Novom Meksiku, pre nego što su se njih dvoje razišli dva meseca kasnije.

Metju Peri
foto: lcv / Alamy / Alamy / Profimedia

- Zabavljanje sa Džulijom Roberts je bilo previše za mene. Stalno sam bio siguran da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? - Peri je zabeležio u svojim memoarima.

- Nisam bio dovoljan; Nikada nisam mogao biti dovoljan; Bio sam slomljen, savijen, neljubljiv. Dakle, umesto da se suočim sa neizbežnom agoniju njenog gubitka, raskinuo sam sa prelepom i briljantnom Džulijom Roberts.

Kako je The Post ranije objavio, Peri je pronađen mrtav u đakuziju svoje kuće u raskošnom naselju Pacific Palisades u Los Anđelesu nešto posle 16 časova. u subotu. Upućen je poziv hitne pomoći da se prijavi srčani zastoj, ali je otkriveno ko je pozvao nadležne.

Pored toga, izvori za sprovođenje zakona rekli su TMZ-u da na licu mesta nije pronađena droga i da se ne sumnja da je bilo loše. Peri nije bio oženjen i nije imao dece u vreme svoje smrti.

(Kurir.rs/NYPost)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track