OGLASIO SE PATOLOG I OTKRIO KAKO SE SAD VODI SMRT METJUA PERIJA: Završena je obdukcija, telo glumca predato porodici
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

EVO ŠTA JE REKAO

OGLASIO SE PATOLOG I OTKRIO KAKO SE SAD VODI SMRT METJUA PERIJA: Završena je obdukcija, telo glumca predato porodici

Pop kultura -

Mrtvozornik okruga Los Anđelesa naveo je da se zaključak o uzroku smrti Metjua Perija odlaže odnosno da uzrok još nije definisan, čekajući konačne rezultate toksikoloških testova. Daily mail piše da je telo glumca predato porodici kako bi se pripremila sahrana.

Konačan sud o uzroku smrti Metjua Perija doneće se nakon tih ključnih testova. Zvaničnici su saopštili nalaze početne obdukcije, dalje istraga mogla bi da potraje nedeljama.

Metju Peri
foto: Printscreen YouTube

Nije za sada potvrđen ni način smrti, iako su izvori za TMZ rekli da nije na mestu tragedije bilo tragova narkotika ili nasilja. Policija vodi istragu o okolnostima smrti slavnog Metjua Perija.

Hitna pomoć dobila je poziv od asistenta glumca. Pronašli su ga mrtvog u đakuziju na imanju u Los Anđelesu. Zna se da je pre toga satima igrao pickleball, ali nije utvrđen tačan redosled događaja koji je doveo do tragedije. Porodica još nije saopštila datum sahrane, a insajder je za Page six otkrio da će glavni glumci iz serije "Prijatelji" Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Kortni Kok, Metju Leblank i Dejvid Švimer koji su očajni jer su izgubili brata doći na poslednji ispraćaj. Metju Peri imao je 54 godine.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track