PILI SMO PIVO I LJUBILI SE U TRAVI, BILO JE TO ČAROBNO LETO: Gvinet Paltrou se emotivnim rečima oprostila od Metjua Perija (FOTO)
Foto: POOL / Getty images / Profimedia

tUGA

PILI SMO PIVO I LJUBILI SE U TRAVI, BILO JE TO ČAROBNO LETO: Gvinet Paltrou se emotivnim rečima oprostila od Metjua Perija (FOTO)

Pop kultura -

Od Metjua Perija se opraštaju brojne kolege, saradnici i obožavaoci, a sada se na Instagramu oglasila i glumica Gvinet Paltrou.

Gvinet je sa Perijem bila u vezi pre tri decenije, a sada mu je uputila dirljive reči.

- Metjua Perija sam upoznala 1993. godine na Vilijamstaun pozorišnom festivalu u Masačusetsu. Oboje smo bili tamo veći deo leta igrajući predstave. Bio je tako zabavan i tako sladak i tako je bilo zabavno biti s njim. Odvezli smo se da se kupamo u potocima, pili pivo u lokalnom univerzitetskom baru, ljubili se na polju duboke trave. Bilo je čarobno leto. Imao je slikanje za pilot epizodu ‘Prijatelja’, ali tada još nije bila emitovana. Bio je nervozan, nadajući se da će uskoro da predahne. Tako je i bilo. Neko vreme smo ostali prijatelji dok se nismo razišli, ali uvek sam bila srećna kad bih ga videla. Danas sam baš tužna, kao i mnogi od nas. Nadam se da je Matju konačno u miru. Zaista se nadam - napisala je glumica uz Perijevu fotografiju iz mlađih dana.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track