"IZGLEDA DA ĆU JA BITI PRVI KOJI ĆE UMRETI" Ova scena Čendlera Binga iz "Prijatelja" nas je nekad zasmejavala, a sada BOLI (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

TUGA

"IZGLEDA DA ĆU JA BITI PRVI KOJI ĆE UMRETI" Ova scena Čendlera Binga iz "Prijatelja" nas je nekad zasmejavala, a sada BOLI (VIDEO)

Pop kultura -

Čitav svet oprašta se od glumca Metjua Perija, koji je pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu u đakuziju. Društvene mreže preplavljene su insertima iz kultne serije "Prijatelji", gde je Peri tumačio lik legendarnog Čendlera Binga.

U moru snimaka i momenata iz "Prijatelja", Čendlerova replika iz jedne scene sada je dobila potpuno novu, bolnu konotaciju.

Radi se o rečenici koju Čendler izgovara nakon što slučajno razbije Monikin set tanjira.

U pitanju je epizoda u kojoj se vodi rasprava oko toga kome će Ros i Rejčel dati svoju bebu na čuvanje ukoliko umru.

Čendler se u jednom trenutku naljuti jer on nije opcija za to i jer ga smatraju nepodobnim za čuvanje deteta, a onda slučajno razbije omiljeni set tanjira svoje supruge Monike.

„Izgleda da ću ja ipak biti prvi koji će umreti“, kaže Čendler u pomenutoj sceni, a mnogi komentarišu da ova scena danas ima posebnu težinu, budući da je on zaista prvi od legendarne šestorke koji je napustio ovaj svet, i to prerano, u 54. godini.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

Komemoracija Dejanu Tiagu Stankoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track