METJU PERI NIJE USPEO DA OSTVARI POSLEDNJU ŽELJU: Ceo život je o tome sanjao, ali sudbina je imala drugačiji plan
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

jako se plašio

METJU PERI NIJE USPEO DA OSTVARI POSLEDNJU ŽELJU: Ceo život je o tome sanjao, ali sudbina je imala drugačiji plan

Pop kultura -

Slavi glumac Metju Peri koji je u subotu uveče pronađen mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, imao je jednu neostavrenu želju, za koju javnost zna. O tome je pričao samo godinu dana pre nego što je preminuo.

Metju Peri je 2022. za People rekao da se dugo bojao intimnosti, i da je terao od sebe žene koje su mu se "previše" približile.

Metju Peri, Dejvid Švimer, Prijatelji
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

- Stavljao sam u prvi plan ono što mi smeta kod njih (što "nije bilo u redu" kod njih) i onda raskidao vezu. Ali ne može sa svima biti nešto pogrešno. Ja sam taj zajednički činilac. Prvo sam odlazio jer sam mislio da će me to uništiti - ispričao je.

Na njegov ljubavni život uticala je i broba sa drogama i alkoholom, koja je trajala 27 godina, od sredine 1990. do početka 2000. bio je 15 puta na rehablitaciji. Rekao je za People da je konačno pobedio strah od ljubavi nakon što je pobedio poroke, u maju 2021.

- Ne kontroliše me strah kojim sam ranije vođen, tako da je sve nekako drugačije, osećam se samouverenije, pa neka naredne devojka sa kojom budem izlazio, pripazi - rekao je kroz osmeh.

Metju Peri
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

To što je u srednjim pedesetim pobedio poroke, omogućilo mu je da se koncentriše na nekoga sa kime će podeliti život. Metju Peri (54) je naglasio da više ne želi površne veze, i da će naredna romansa biti sa nekim u koga će se zaljubiit.

- Neću se plašiti stvari koje su me pre plašile - dodao je.

Ipak, rekao je da ima stroge kriterijume i da će njegova buduća partnerka morati da ima svoj izvor prihoda jer ne želi više veze sa ženama koje zanima samo njegov novac.

- To se dešava češće nego što mislite - poručio je i naglasio da je bio pravi magnet za žene koje su interesovale jedino materijalne stvari.

Govorio je i o želji da postane otac:

Mislim da bih bio sjajan u tome. Zaista. Odrastao sam sa dosta dece oko sebe i verovatno je to razlog, jedva čekam.

Najozbiljnu vezu imao je sa Džulijom Robert sa kojom se zabavljao do 1995. do 1996. Ona je glumila u jednoj epizodi "Prijatelja".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track