"ZA SVE MAME KOJE SU SE ISPOVRAĆALE PO MENI" Ljubinku Klarić napali jer je pustila sina da se odseli, a sad je svima ZAPUŠILA USTA
Foto: Dragana Kadić

NAIŠLA NA NEGATIVNE KOMENTARE

"ZA SVE MAME KOJE SU SE ISPOVRAĆALE PO MENI" Ljubinku Klarić napali jer je pustila sina da se odseli, a sad je svima ZAPUŠILA USTA

Pop kultura -

Gumica Ljubinka Klarić iz braka sa bivšim mužem Nebojšom Jovanovićem ima sina Kostu koji se nedavno preselio u Ameriku i tamo nastavio školovanje.

Glumica je nedavno za domaće medije pričala o odvajanju od sina Koste (13), koji je nakon teškog perioda i borbe protiv zavisnosti od video igara, odlučio da se odseli iz Srbije i počne da živi sa ocem u Americi.

Ljubinka Klarić
foto: Zorana Jevtić

Ljubinka je očigledno naišla na negativne komentare nakon što je odobrila da njen sin ode i preseli se tamo. Ona je sada objavila Kostinu fotografiju koji je pozirao srećan i nasmejan, a u opisu je odgovorila svima koji su je napali zbog odluke koju je donela.

- Za sve mame koje su se ispovraćale po meni, držeći telefone u rukama, pljujući javne ličnosti, veliki pozdrav od dečkonje koji bira srednju Školu. Volite svoju decu i budite manje zli. Vas će da pojede, a meni neće biti ništa - napisala je gumica.

Ljubinka Klarić
foto: Aleksandar Krstović

-Sam dokaz da nismo u tom smislu vezani, posesivno, jeste da je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate i tamo upisao 8. razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo. Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo, on kaže da nema šta da traži ovde pogotovo posle događaja koji su se desili. Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu. Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete "Ko sam ja da mu stajem na put sreći?" - rekla je Ljubinka Klarić za "Novu".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja