ČAK NORIS JE NEUNIŠTIV, A OVO JE NJEGOVA MAJKA: Ima 102 godine i tužnu životnu priču, a evo šta je slavni glumac OTKRIO O NJOJ
Foto: Profimedia

možda niste znali

ČAK NORIS JE NEUNIŠTIV, A OVO JE NJEGOVA MAJKA: Ima 102 godine i tužnu životnu priču, a evo šta je slavni glumac OTKRIO O NJOJ

Pop kultura -

Glumac Čak Noris koji, inače, ima 83 godine i za koga u šali kažu da je sam napravio bolnicu u kojoj se rodio, otvoreno je pričao o svojoj porodici.

- Moja mama, Vilma Noris Najt rođena je 1921. u ruralnom Vilsonu u Oklahomi, gde sam i ja odrastao. To je bio gradić od 1.800 ljudi. Moja je se mnogo mučila kada je bila mala. Odrasla je u teškom siromaštvu, dve godine se lečila od retke bolesti i živela je bolnici daleko od svoje porodice - ispričao je Čak Noris za"Christianity daily".

čak Noris
foto: Profimedi

Vilma je preživela smrt svoja dva muža, pastorka, dvoje unučića i sina, Čakovog mlašemog mlađeg brata Vilanda. Tokom života bolovala je i od raka i imala preko 30 operacija. Ali još uvek je živa i još uvek se bori.

- Moja majka se molila za mene celi život, uprkos svim problemima. Kad sam se rodio, skoro sam umro od komplikacija na porođaju. Kad pre deset godina umalo nisam izgubio dušu zbog Holivuda, molila se za moj spas. Čak se molila da nađem ženu koja će mi promeniti život i to je uspelo. Takva vam je moja mama - iskreno je ispričao Čak Noris.

Čak Noris, majka
foto: Profimedia

Inače, Noris je 1958. oženio Dajan Holiček, koja mu je rodila sinove Majka i Erika. Ima i ćerku Dinu iz vanbarčne veze, a druga žena, 23 godine mlađa Džina Okeli, rodila mu je blizance, dečaka Dakotu Alena i devojčicu Danili Keli.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track