DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK DO ZUBA: Svi u šoku zbog njenog izgleda! Nikome nije jasno kako je ovo uspela!
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

foto

DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK DO ZUBA: Svi u šoku zbog njenog izgleda! Nikome nije jasno kako je ovo uspela!

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković čeka dete sa svojom izabranicom Ivanom Malić, a termin njenog porođaja je sve bliži i bliži.

Ivana Malić, Miloš Biković
foto: Printscreen

Najpopularniji glumac sa naših prostora i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju sina. Ivana sada objavila selfi u poodmakloj trudnoći.

Ona je pozira ispred ogledala sa stomakom do zuba, međutim ono što je sve ostavilo u čudu jeste što lepa Ivana nije dobila nijedan kilogram viška, te se mnogi pitaju na koji način je uspela da ima tako dobru liniju.

Podsetimo, Miloš se oglasio na svom Instagramu povodom Ivanine trudnoće i potvrdio radosnu vest.

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - izjavio je Biković tada.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:12

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track