OGLASILA SE NAJBOLJA PRIJATELJICA METJUA PERIJA: Hvala ti što si mi dozvolio da brinem o tebi sedam godina! Volim te, Meti
Foto: Printscreen

foto

OGLASILA SE NAJBOLJA PRIJATELJICA METJUA PERIJA: Hvala ti što si mi dozvolio da brinem o tebi sedam godina! Volim te, Meti

Pop kultura -

Najbolja prijateljica Metjua Perija Brajana Brankato objavila je snoć na Instagramu dirljivu poruku u čast čuvenog glumca koji je umro 28. oktobra u Los Anđelesu.

Metju Peri
foto: Printscreen

- Izražavam najdublju zahvalnost zbog mnogo toga, ne samo zato što me je vodio kroz karijeru koju poštujem, već i što mi je omogućio da se brinem o njemu sedam godina - napisala je između ostalog.

- Zahvalna sam mu zbog brojnih drugih iskustava, od posmatranja njegove genijalnosti do učestvovanja u njegovim ovozemaljskim avanturama širom sveta, vodio me je na neverovatno putovanje - rekla je najbolja prijateljica Metjua Perija koja je i njegova bivša asistentkinja.

Poručila je da joj je mnogo teško, ali da želi da slavi njegov život kroz uspomene:

- Nadam se da nam tamo gore, u onom velikom svetu, Metjumen šalje znakove. Zaista su nam potrebni. Zauvek ćeš biti u mom srcu. Volim te, Meti.

Metjua Perija je asistent- drugi, ne Brajana, pronašao bez svesti u đakuziju na glumčevom imanju u Los Anđelesu. Ubrzo je konstantovana smrt jer glumac nije reagovao. Čekaju se rezultati toksikološke analize pre konačnog suda o uzroku smrti.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track