ZAVIRITE U KUĆU U ZEMUNU KOJU JE RISTOVSKI PRODAO: Ima LUKS VILU i u Crnoj Gori, a sa mlađom devojkom živi u Beogradu na vodi FOTO
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

foto

ZAVIRITE U KUĆU U ZEMUNU KOJU JE RISTOVSKI PRODAO: Ima LUKS VILU i u Crnoj Gori, a sa mlađom devojkom živi u Beogradu na vodi FOTO

Pop kultura -

Poznati glumac Lazar Ristovski (71) uživa u ljubavi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a o njihovoj romansi se naširoko priča. Anica se doselila u stan ovog glumca u Beogradu na vodi, a pričalo se i da su letos posećivali njegovu kuću u Zemunu u kojoj je glumac imao i bazen.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Ipak, komšije poznatog glumca otkrile su da je Ristovski prodao svoju kuću u Zemunu u kojoj se često i fotografisao. Lazar je ovu kuću stavio na oglas 2018. godine, a prodaja je sada završena. Uprkos prodaju, čini se da je baš to mesto bilo dosta važno u njegovom životu, a na osnovu fotki koje je glumac kačio možemo videti delić njegovog kutka.

Jednom prilikom je odlučio da napravi presedan, te da pokaže deo svog privatnog života, pa je na društvenim mrežama pokazao svoju kuću na Gardošu, na čijoj terasi se nalazio bazen.

Kuća u Zemunu koju je Lazar Ristovski prodao
Kuća u Zemunu koju je Lazar Ristovski prodaofoto: screenshot

Osim bazena kuća je imala i veliko dvorište u kom je poznati glumac uživao. Dvorište je ograđeno visokom ogradom, te skriva privatnost od radoznalih pogleda ljudi.

Lazar se nedavno pohvalio i pogledom iz svoje luks vile koja se nalazi u Crnoj Gori, a koja ima prelepi pogled na more. Lazareva luksuzna vila sa bazenom nalazi se u naselju Žukovica, a po svemu sudeći, glumac upravo tamo najviše voli da provede vrele letnje dane.

Primarna adresa ipak mu je u Beogradu, i to u samom centru gradam gde trenutno živi sa svojom 39 godina mlađom verenicom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track