PARNI VALJAK NAPOKON STIŽE U BEOGRAD! Dva koncerta zakazana za početak novembra, a bend jedva čeka da nastupi pred našom publikom
Foto: Jaka Rogelj

sjajan provod!

PARNI VALJAK NAPOKON STIŽE U BEOGRAD! Dva koncerta zakazana za početak novembra, a bend jedva čeka da nastupi pred našom publikom

Kultura -

Jedan od najvećih rok bendova na ovim prostorima – Parni Valjak, ove godine predstavlja novo poglavlje rada. Višedecenijskoj postavi benda priključio se mladi pevač Igor Drvenkar i doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, ali i novim pesmama.

Parni valjak
foto: Dinko Čvorić-Doringo

Tokom ove godine bend je imao brojne klupske i festivalske nastupe širom Hrvatske i Slovenije, a publika Arsenal Festa u Kragujevcu je pokazala koliko im je Valjak nedostajao.

U okviru velike regionalne klupske turneje, posle nastupa u Ljubljani i Zagrebu, Parni Valjak napokon stiže i u glavni grad Srbije. BitefArtCafe će 8. i 9. novembra biti domaćin jednom od najvećih bendova današnjice.

Parni valjak
foto: Davor Dragićević

“S obzirom na odluku da izvrtimo klupske pozornice, stižemo i u Beograd!! Jednako smo uzbuđeni kao da je u pitanju Arena, ako ne i više od toga. Vidimo se u BitefArtCafe-u!” poručuju članovi benda i ističu kako s nestrpljenjem iščekuju nastup pred publikom u Beogradu, gde su uvek bili dočekani na najlepši način. “Bez svirke gubimo svoj smisao” ističu, a svoju energiju i srž delovanja nastavljaju da dele upravo sa mesta gde se najugodnije osećaju - na bini.

Parni valjak
foto: Promo

Ove godine su objavili dva nova autorska singla “Moja glava, moja pravila” i “Bogati će pobjeći na Mars”, koji prethode novom albumu, čime su potvrdili nastavak svoje priče i novo poglavlje u kome im se pridružio Igor Drvenkar. Ova odluka dočekana je uz snažnu podršku njihove verne publike, koja je do svog punog izražaja došla na do sada održanim koncertima.

Parni valjak
foto: Davor Dragićević

Već s prvim taktovima pažljivo odabranog koncertnog repertoara, koga čine svevremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, generacijski raznolika publika oduševljeno je prihvatila novo poglavlje rada jednog od najznačajnijih bendova u regionu.

Njihovi koncerti u BitefArtCafe-u biće vrhunac ovogodišnjih koncertnih aktivnosti, a pred publiku ovog popularnog klupsko-koncertnog prostora izaći će 8. i 9. novembra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track