PREOKRET! LISA KUDROU IPAK NEĆE USVOJITI PSA METJUA PERIJA: Evo šta se desilo sa ljubimcem pokojnog glumca, a ovo su detalji
Foto: AP/Chris Pizzelo, Instagram

otkriveno

PREOKRET! LISA KUDROU IPAK NEĆE USVOJITI PSA METJUA PERIJA: Evo šta se desilo sa ljubimcem pokojnog glumca, a ovo su detalji

Pop kultura -

Slavni glumac Metju Peri, umro je u 54. godini. Ta vest slomila je ljude iz celog sveta, a najviše njegove bliske prijatelje i saradnike iz serije "Prijatelji", koji su mu bili kao porodica.

Kako se pisalo, Lisa Kudrou, koja tumači lik Fibi u legendarnoj seriji, navodno je poželela da usvoji psa kog je Metju pre tri godine uzeo, međutim, kako People izveštava, Peri psa u ovim trenucima nije ni imao.

Metju Peri
foto: Printscreen/InstagramInstagram

Uprkos brojnim izveštajima, izvor je za pomenuti portal potvrdio da glumac nije posedovao ljubimca u vreme njegove smrti.

Metju Peri je psa mešanca, po imenu Alfred, delio sa bivšom verenicom, Moli Hurvic. Njih dvoje su počeli da izlaze 2018. godine, verili su se u novembru 2020., a do prekida veze je došlo u junu 2021. godine.

Od njihovog razlaza, Alfreda smo često mogli da vidimo na njenom Instagram profilu, pa se pretpostavlja da će ostati u njenom vlasništvu i dalje.

Metju Peri
foto: Printscreen/InstagramInstagram

- Alfred ima tri godine. Mnogo je dosadan, ali je najvoljeniji krompir. Ušao je u moj život tokom mračnog perioda i depresije i pomogao mi je da se od toga udaljim. Takođe, neodoljivo je sladak. Živeli za tebe, Alfrede - napisala je nedavno bivša verenica Metjua Perija u objavi na Instagramu i naglasila "udomi, ne kupuj".

Inače, preslatkog mešanca Alfreda, Metju i Moli su usvojili, a kada je došao u njihov dom, pružili su mu beskonačnu ljubav.

Čendler Bing, Metju Peri, Prijatelji
foto: Printscreen YouTube

Koliko je glumcu pas značio pokazuje i činjenica da mu je otvorio Instagram profil na kojem je svima pokazivao koliko fantastičan život vodi.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja