NOVI DETALJI SMRTI METJUA PERIJA: Evo koliko dugo je bio pod vodom i zašto posebno odeljenje policije istražuje ovu tragediju
Foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

tuga velika

NOVI DETALJI SMRTI METJUA PERIJA: Evo koliko dugo je bio pod vodom i zašto posebno odeljenje policije istražuje ovu tragediju

Pop kultura -

Novi detalji o smrti Metjua Perija dodatno rasvetljavaju tragediju koja se desila 28. oktobra na njegovom imanju u Los Anđelesu, gde je pronađen u đakuziju.

Beživotno telo glumca koji je bio pod vodom, pronašao je njegov asistent, koji je pokušao da mu ukaže pomoć, ali je bilo prekasno. Šta otkrivaju novi detalji?

Metju Peri
foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Telo Metjua Perija nije bilo dugo pod vodom u hidromasažnoj kadi pre nego što je pronađen mrtav, što daje novi ugao gledanja na tragičan događaj. Vreme je odigralo važnu ulogu.

Opravdano je zapitati se šta bi se desilo da je njegov asistent ili bilo ko drugi u blizini došao na mesto tragedije ranije. Da bi se slika zaokružila i došlo do zvaničnog uzroka smrti, moraju se sačekati rezultati toksikološe analize, što može potrajati najmanje šest nedelja.

Metju Peri
foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Metju Peri bio je sam u trenutku smrti, vratio se kući nakon što je igrao omiljeni piklbol u Riviera Country Club koji se nalazi u blizini njegovog doma u Los Anđelesu- pogledajte kako izgleda imanje slavnog glumca.

Nakon što se vratio kući poslao je asistent da obavi određene obaveze. Pročitajte potresne detalje koji su sinoć objavljeni, a koji razotkrivaju šta se dešavalo nakon što ga je pomoćnik pronašao bez svesti.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Toksikološka analiza dovešće do konačnog suda o uzroku smrti, zna se za sada da u kući Metjua Perija nije pronađena droga niti određeni ilegalni lekovi, nađeni su antidepresive i lekovi protiv anksioznosti kao i lek koji se koristi za lečenje hronične opstruktivne bolesti pluća, emfizem ili hronični bronhitis.

Glumac je bio pušač, a iz policije su sada saopštili da su u njegovom domu pronašli i flastere i žvakaće gume koje se koriste za odvikavanje od cigareta, pa je očigledno Metju Peri koji se borio sa zavisnošću od droge i alkohola želeo da se reši ovog poroka, piše TMZ.

Metju Peri
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je policija saopštila da u kući Metjua Perija koji je 28. oktobra pronađen mrtav na svom imanju u Los Anđelesu, niosu pronađeni droga ili tragovi nasilja, mnoge je zbunio podatak da slučaj istražuje Odeljenje za ubistvo i pljačke ovog grada. Evo o čemu se zapravo radi.

Iz policije su saoštili da je to standardna procedura za slučajeva visokog profila. Za TMZ su iz LAPD rekli da Odeljenje za ubistvo i pljačke želi da utvrdi da nije bilo "spornih" detalja u slučaju smrti Metjua Perija. Očekivano je da RHD (ovo odeljenje) preuzme glavnu ulogu u slučajevima visokog profila jer ima potrebno iskustvo i kalifikovanu radnu snagu za to.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: CPR/DSANCHEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Policija Los Anđelesa saopštila je da će se službeni uzrok smrti utvrditi rezultatima toksikoloških analiza, ako se pojavi nešto sumnjivo, RHD će odraditi svoje.

Odeljenje za ubistvo i pljačke Los Anđelea je tokom godina istraživalo neke od najpoznatijih slučajeva u gradu, poput smrti Majkla Džeksona.

Novi detalji o smrti Metjua Perija otkrili su da glumac nije bio dugo pod vodom u đakuziju nakon što ga je pronašao njegov asistent koji je pokušao da mu ukaže pomoć, ali nije bilo više vremena za to. Pretpostavlja se da se glumac utopio.

Od Metjua Perija opraštaju se brojne poznate ličnosti, a njegove kolege i rpijatelji iz serije "Prijatelji" objavili su juče zajedničko saopštenje.

Mnogi i dalje čitavu priču doživljavaju sa nevericom i velikim šokom.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track