ISPLIVALE FOTOGRAFIJE METJUA PERIJA DAN PRE TRAGIČNE SMRTI: Evo kako je izgledao i šta je radio legendarni "Prijatelj", tuga jedna
Foto: Printscreen YouTube

tuga

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE METJUA PERIJA DAN PRE TRAGIČNE SMRTI: Evo kako je izgledao i šta je radio legendarni "Prijatelj", tuga jedna

Pop kultura -

Glumac Metju Peri bio je u petak popodne u hotelu Bel-Air na ručku sa jednom ženom. Izgledalo je da je bio dobro raspoložen što se poklapa sa izjavama njegovih prijatelji koji tvrde da je zvezda "Prijatelja" bila dobro pa čak i nikad srećniji u životu pre tragičnog događaja.

Metju Peri
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Očevici su rekli da su Metju Peri i misteriozna brineta sedeli duže od sat vremena u hotelu, a da su onda napustili objekat. Glumac je bio toliko zaokupiran razgovor da je jedva bilo šta pojeo ili popio, piše TMZ.

Fotografija je zabeležena 27. oktobra u 14 i 30 h. Nažalost, Metju Peri je u subotu popodne pronađen mrtav na svom imanju u Los Anđelesu. Asistent ga je pronašao bez svesti u đakuziju. Pokušao je da mu pomogne, ali nije bilo spasa. Sumnja se da se glumac utopio, čekaju se rezultati toksikološke analize.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track