BILO JE PREKASNO ZA METJUA PERIJA: Vatrogasci su prvi ušli u kuću čuvenog glumca, a otkrili su u KAKO JE SVE IZGLEDALO trenutku
Foto: Michael McNamara/ZenHouse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Printscreen YouTube

TUŽNO

BILO JE PREKASNO ZA METJUA PERIJA: Vatrogasci su prvi ušli u kuću čuvenog glumca, a otkrili su u KAKO JE SVE IZGLEDALO trenutku

Pop kultura -

Prošlo je četiri dana od smrti glumca Metjua Perija, a iako uzrok smrti još nije zvanično objavljen, sumnja se na srčani udar, nakon čega se udavio. U rezultatima koje je dala toksikološka analiza navodi se da glumac u trenutku smrti nije imao tragove droge ili opijata u krvi.

Metju Peri, Čendler Bing, Prijatelji
foto: Printscreen YouTube

Smrt Metjua Perija nije posledica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom, kako pokazuju početni testovi. Analiza je otkrila da glumac u svom telu nije imao met ili fentanil, snažnu opoidnu supstancu. Sprovode se dalji testovi kao deo toksikološke analize kako bi se ustanovilo da li je su njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi odnosno da li je bilo štetnih doza lekova koji se izdaju na recept.

Metju Peri
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vatrogasci koji su pozvani da intervenišu u kući glumca u Los Anđelesu, prvi su ušli na licu mesta su za Dejli mejl otkrili šta su tamo zatekli.

- Vatrogasna služba Los Anđelesa reagovala je i pronašla odraslog muškarca bez svesti u hidromasažnoj kadi. Muškarac koji ga je pronašao izvadio je glumčevu glavu iz vode i doveo ga do ivice, a potom su ga vatrogasci po dolasku izvukli iz vode. Brza medicinska procena, nažalost, otkrila je da je čovek preminuo pre nego što su stigli prvi reagovali - rekao je kapetan vatrogasaca Erik Skot.

Metju Peri
foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Samo nekoliko dana ranije, Metju je podelio fotografiju iste hidromasažne kade na svom Instagram profilu, napisavši: "Oh, tako da se osećam dobro zbog kovitlanja tople vode? Ja sam Mattman."

Podsetimo, Hitna pomoć je prošle subote popodne pronašla Perija mrtvog. Oko njegove kuće bio je policijski kordon, a iznad njega su leteli helikopteri. Sa policijom se pojavila i njegova majka Suzan, a strani mediji preneli su da u njegovoj blizini nisu pronađeni narkotici o kojima je Peri godinama bio zavisan.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track