"DRŽALI SMO IH DALEKO I OD POZORIŠTA I OD SNIMANJA, A SADA..." Vojin Ćetković otvoreno o ćerkama, a ovako su ih vaspitavali
Foto: Nemanja Nikolić

zanimljivo

"DRŽALI SMO IH DALEKO I OD POZORIŠTA I OD SNIMANJA, A SADA..." Vojin Ćetković otvoreno o ćerkama, a ovako su ih vaspitavali

Pop kultura -

Glumac Vojin Ćetković, srca publike osvojio je kao Brando u seriji “Porodično blago”. Bio je i zavodnik, lekar, direktor, vlasnik vinarije, ali i kralj, patrijarh, pisac.

Nedavno je na sceni Nikšićkog pozorišta, sa Dejanom Lutkićem i Nebojšem Ilićem odigrao komad "Noć bogova", kada je ovaj glumački trojac pobrao aplauze i ovacije publike.

Vojin Ćetković
foto: Ana Paunković

Više puta je imao priliku da igra sa suprugom Slobodom Mićalović, a ćerkama, bliznakinjama Veri i Miloj, neće sugerisati kojim životnim putem da krenu. Biće tu da ih podrži, ohrabri i da im pomogne.

- Uvek sam govorio da kad igrate sa dobrim glumcem to je divno. Moja sreća, i privatna i profesionalna, je da je Sloboda jako dobra glumica. Toliko vremena provodimo na poslu tako da i kod kuće pričamo o njemu, ali pokušavamo da se ne mešamo jedno drugom previše u to što radimo.

Ćerke smo do sada držali daleko i od pozorišta i od snimanja. Samo su par puta bile na nekom snimanju, kad smo bile na terenu i kad ih se uželimo, pa neko od nas dvoje, ko ne snima u tom trenutku, ih dovede da se vidimo. Smatram da dete koje je talentovano tek sa 18 godina treba da odluči da li hoće da se bavi glumom ili ne. Ne ranije, jer treba da imaju normalno detinjstvo i normalnu mladost, da bi posle sa scene zračili.

Vojin Ćetković
foto: ATA images

Za sada, nemamo neke indicije da će se naše ćerke tim poslom baviti. U svakom slučaju, nećemo im se mešati u izbor, a ako bih u nečemu mogao da pomognem svojoj deci to je u tom poslu - rekao je glumac za Vijesti.

Iako glumci često priželjkuju inostranu karijeru, Ćetković je i više nego zadovoljan onim što je postigao na domaćem terenu. Prezadovoljna je i publika, tako da tu ne treba ništa mijenjati, na zadovoljstvo svih.

Sloboda Mićalović
foto: Damir Dervišagić

- Naše osnovno sredstvo izražavanja je jezik. Moj maternji jezik je srpski i mislim da ne bih mogao da se na pravi način izrazim na nekom drugom jeziku. Vrlo sam zadovoljan onim što sam uradio do sada i onim što trenutno radim - objasnio je glumac u pomenutom intervjuu.

(Kurir.rs/Vijesti.me)

Bonus video:

02:14

MOLILI SU ME DA NE PRIČAM! Vojin Ćetković stao pred kamere i OTKRIO šta trenutno RADI! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track