BIZARNO! Poznati komičar ZBIJA ŠALE na račun SMRTI METJUA PERIJA, ceo internet se OBRUŠIO na njega: "Ti si užasna osoba"
Foto: Printscreen YouTube

SVI ZGROŽENI

BIZARNO! Poznati komičar ZBIJA ŠALE na račun SMRTI METJUA PERIJA, ceo internet se OBRUŠIO na njega: "Ti si užasna osoba"

Pop kultura -

Dok svet oplakuje smrt glumca Metjua Perija, koji je iznenada preminuo 28. oktobra, komičar Kevin Brenan našalio se s tragičnim događajem.

"Utopio se u đakuziju, ha-ha-ha-ha", napisao je Brenan na Tviteru. Kad ga je neko upitao zašto misli da je umiranje u đakuziju smešno, odgovorio je: "Zato što nije baš duboko."

Kad je TMZ objavio priču, bivši autor emisije "Saturday Night Live" se branio: "Nisam pravio budalu od sebe. Samo sam mislio da je smešno. Ali jako volim kad zavisnici umiru."

Tvit nije pogledalo mnogo ljudi, a Kevin ionako ima samo oko 5.900 pratilaca na X-u, ali ljudima se nije svideo njegov tvit i mnogi su ga prozivali u komentarima, piše TMZ.

“Želim ti dobro jer mora da si bolestan”, “Podseti me da ti se nasmejem kad dođeš na red”, "Šta je toliko smešno?", "Patetičan si" , "Kevin Brenan je potpuno odvratno ljudsko biće", neki su od ogorčenih komentara na njegove reči.

Tviter je kasnije izbrisao njegovu izjavu zbog kršenja pravila.

Nekoliko sati kasnije ponovo se oglasio napisavši: "Jesam li već u trendingu?" i tako opet izazvao burne reakcije.

Jedan pratilac mu je napisao: "Mislim da ovo neće proći onako kako si zamislio", a drugi dodao: "Da, čestitam na tome što si užasna osoba."

Podsetimo, glumac Metju Peri se godinama borio sa zavisnošću od alkohola i droge.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:57

Tea Korolija komemoracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track