EKIPA "PRIJATELJA" U CRNOM STIGLA NA SKUP Mesto na kojem će biti sahranjen Metju Peri nosi posebnu simboliku (FOTO)
Foto: Profimedia

EKIPA "PRIJATELJA" U CRNOM STIGLA NA SKUP Mesto na kojem će biti sahranjen Metju Peri nosi posebnu simboliku (FOTO)

Pop kultura -

Kolege Metjua Perija i neki od članova njegove porodice primećeni su u petak u crkvi Forest Lavn u Los Anđelesu, na skupu za koji se pretpostavlja da je komemoracija za preminulog glumca. Peri (54) pre 6 dana pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi u njegovoj kući u Los Anđelesu.

Perijev otac Džon Benet Peri i očuh Kit Morison primećeni su u petak u crkvi u Los Anđelesu, a "Njujorkpost" objavio je fotografije na kojima se vide članovi porodice i prijatelji.

Metju Peri, sahrana
foto: Profimedia

Dženifer Aniston, Liza Kudrou, Kortni Koks i Dejvid Švimer - svi obučeni u crno - viđeni su kako dolaze zajedno.

Metju Peri, sahrana
foto: Profimedia

Kako prenosi Dejli mejl, groblje na kojem će biti sahranjen Peri se nalazi naspram studija Varner Bros, gde su Prijatelji snimani 10 sezona, i poslednje je počivalište nekoliko holivudskih zvezda - među kojima su Keri Fišer, Bet Dejvis, Majkl Hačinson i En Heč.

Metju Peri, Čendler Bing, Prijatelji
foto: Printscreen YouTube

Njegove kolege iz serije "Prijatelji" nisu viđeni na sahrani, iako su telohranitelji Dženifer Aniston viđeni kako se voze iz njene kuće u LA-u i kako stižu na mesto događaja.

U ponedeljak, Aniston i ostatak glumačke ekipe - Kortni Koks, Met LeBlan, Dejvid Švimer i Liza Kurdou - izdali su saopštenje u kojem opisuju svoj šok i tugu.

- Svi smo tako potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak.Vremenom ćemo reći više, kad budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Matijevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - navela je glumačka ekipa u zajedničkoj izjavi u ponedeljak.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track