OTAC EJMI VAJNHAUS TUŽIO NJENE PRIJATELJICE: Izneo ozbiljne OPTUŽBE, na račun imena slavne pevačice zaradile 3 MILIONA FUNTI
Foto: Profimedia

IDU NA SUD

OTAC EJMI VAJNHAUS TUŽIO NJENE PRIJATELJICE: Izneo ozbiljne OPTUŽBE, na račun imena slavne pevačice zaradile 3 MILIONA FUNTI

Pop kultura -

Otac Ejmi Vajnhaus tužio je dve prijateljice svoje pokojne ćerke na Visokom sudu jer su, kako se tvrdi, zadržale zaradu od prodaje stvari slavne muzičarke. Mič Vajnhaus, bivši taksista, želi da vrati novac za koji je rekao da bi trebalo da bude uplaćen u fondaciju osnovanu u pomen na pevačicu, piše Daily Mail. Priča se da su Ejmina ljubavnica Katriona Gorlej i stilistkinja Naomi Pari navodno dobile deo od 3,3 miliona funti prikupljenih tokom aukcije na Beverli Hilsu 2021. godine.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Ejmi je umrla od trovanja alkoholom 2011. u 27. godini, a haljina koju je Pari izradila, a koju je pevačica nosila za svoj poslednji nastup navodno je na aukciji postigla 200 hiljada funti. Tvrdi se da su među prodatim predmetima i beleške koje je napisala zvezda, izvestio je The Sun. Novinama je iz fondacije "Amy Winehouse" rečeno da su Katriona i Naomi takođe ove godine prodale više Ejminih stvari.

"Dve osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi su predmeti bili povezani s Ejmi. Ove godine stavile su više predmeta u vezi s Ejmi na aukciju. Dve aukcije su za svaku od njih donele šestocifreni iznos", stoji u njihovom saopštenju.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

Inače, Naomi je 2021. napisala knjigu o Ejmi, koja je uključivala i poglavlje o Katrioni. U BBC-jevom dokumentarcu, Katriona je pričala o svojoj vezi s Ejmi, rekavši: "Naša veza je bila tako jedinstvena".

Mail Online je kontaktirao Fondaciju Ejmi Vajnhaus za komentar, a kako navode, nisu uspeli da kontaktiraju Katrionu Gorlej i Naomi Pari za komentar, te dodaju da je za očekivati da one osporavaju ove tvrdnje.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:53

Komemoracija Srđana Koljevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track