ANA IVANOVIĆ LOMI TANJIRE U PROVODU: Pokazala Švajniju sve čari NOĆNOG ŽIVOTA u Beogradu, napravili ATMOSFERU ZA PAMĆENJE (FOTO)
Foto: Instagram/gastromagician

UŽIVAJU

ANA IVANOVIĆ LOMI TANJIRE U PROVODU: Pokazala Švajniju sve čari NOĆNOG ŽIVOTA u Beogradu, napravili ATMOSFERU ZA PAMĆENJE (FOTO)

Pop kultura -

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger trenutno borave u Beogradu gde se, sudeći po snimcima iz noćnog provoda, ludo zabavljaju.

Bivša teniserka i njen suprug koriste svaku priliku da uživaju u srpskoj prestonici, s obzirom na to da su ovde na odmoru.

Ana je želela da svom suprugu pokaže kako izgleda noćni život u Beogradu koji je dobro poznat i u svetu, a njemu se očigledno veoma dopalo jer nije prestajao da igra tokom cele večeri.

Bastija Švajnštajger
foto: Printscreen Instagram

Njih dvoje su izašli u poznati prestonički restoran sa prijateljima na grčko veče, a Ana je u jednom momentu ispoštovala grčki običaj i počela da lomi tanjire.

Sa njima su bili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajić, koji su se zajedno s njima provodili.

Inače, proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović uživa u skladnom braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim je u maju ove godine dobila treće dete.

Ana Ivanović
foto: Instagram/gastromagician

Ana je uvek isticala da ona i njen suprug vole da drže svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

- Volimo da držimo do privatnosti i da zaštitimo decu. Oduvek sam bila introvertna i volim da imam svoju privatnost. Kroz godine sam imala osećaj da su se moje reči prenosile na pogrešan način. Nisam imala strah od kamere, ali nikada se pred njima nisam osećala prijatno - rekla je nedavno bivša teniserka.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track