KOMŠIJE SA SELA BESNE NA BEKAMOVE: Žale se na njih jer im zadaju GLAVOBOLJU, evo šta su sad smislili
Foto: Profimedia, Instagram

SMETA IM

KOMŠIJE SA SELA BESNE NA BEKAMOVE: Žale se na njih jer im zadaju GLAVOBOLJU, evo šta su sad smislili

Pop kultura -

Porodica Bekam ima brojne obožavatelje, a mnogi su ih zavoleli tek nedavno nakon gledanja Netflixove serije o njima. Međutim, postoje neki ljudi kojima Viktorija (49) i Dejvid (48) nisu toliko simpatični, a to su njihove komšije. Oni koji žive pored poznate porodice u engleskom Oksfordširu uznemireni su zbog nekih promena koje planiraju da naprave na svom posedu.

Bekamovi su odlučili da pretvore štalu na posedu u Kotsvoldsu u tri kućne kancelarije. Takođe su dobili i dozvolu za izgradnju novog puta koji vodi do njihovog imanja i za izgradnju staklenika. Planovi bi trebalo da budu sprovedeni tokom sledeće tri godine.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lokalci su ih optužili da su počeli radove pre nego što su dobili dozvolu od vlasti, zbog čega su komšije pisale pisma u kojima se žale lokalnim vlastima, prenosi Daily Mail.

„Verujemo da žele dužu vožnju do svog imanja, radije nego kraću koju sada koriste, sve da bi javnost držali podalje od sebe”, pišu.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

„Razgovarao sam s ljudima koji se bave distribucijom staklenika u Ujedinjenom Kraljevstvu i svi su rekli da bi ovaj staklenik mogao da se podigne u roku od najviše dva do tri meseca.”

„Uvek se čudim onima koji dođu da žive na selo, a zatim žele da donesu predgrađe, jer nisu zadovoljni životom u prirodnom seoskom okruženju.”

Dejvid Bekam
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon renoviranja, imanje se sada može pohvaliti saunom, malim bazenom, fudbalskim igralištem, teretanom, bazenom i 50.000 funti vrednim šatorom za safari na terenu za zabavu.

Par, koji ima četvoro dece Bruklina (24), Romea (21) Kruza (18) i Harper (12) ugrabio je svoje seosko utočište za procenjenih 6,15 miliona funti u decembru 2016.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track