VERIO SE MILOŠ BIKOVIĆ: Popularni glumac, koji će uskoro postati otac, izabrao je savršeni prsten, a Ivana se odmah pohvalila FOTO
Foto: Instagram/ivanamalic_

čestitke

VERIO SE MILOŠ BIKOVIĆ: Popularni glumac, koji će uskoro postati otac, izabrao je savršeni prsten, a Ivana se odmah pohvalila FOTO

Pop kultura -

Popularni srpski glumac Miloš Biković, verio se sa svojom izabranicom Ivanom Malić. Ovaj par već duže vreme uživa u skladnoj vezi, a nedavno su objavili da će postati roditelji.

Miloš Biković, Milos Bikovic, Ivana Malić, Ivana Malic
foto: Damir Dervišagić

Najpopularniji glumac sa naših prostora i crnogorska pravnica, koji se zabavljaju nešto više od dve godine, s nestrpljenjem očekuju sina, potvrdili su nedavno.

Ivana Malić, Miloš Biković
foto: Printscreen

Dok užurbano pripremaju dom za svog naslednika, par je odlučio i da se veri. Kako Kurir saznaje, njih dvoje su se verili pre nekoliko dana, a budući da se trude da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti nisu se eksponirali.

- Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbegne pompu, euforiju i da čin venčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi pre nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi - priča naš izvor.

Ivana Malić
foto: Printscreen Instagram

Biković je izabrao jako lep verenički prsten, a njegova izabranica pohvalila se na društvenoj mreži Instagram. Ona je pozirala ispred noćnog ogledala sa maskom na licu, a na slici se jasno uočava i njen verenički prsten.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:12

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track