SANDRA BULOK PRVI PUT SA OSMEHOM NAKON TRAGIČNE SMRTI SUPRUGA: Glumica prošla najteže i dok je jedni osuđuju, drugi joj se dive
Foto: Youtube screenshot

foto

SANDRA BULOK PRVI PUT SA OSMEHOM NAKON TRAGIČNE SMRTI SUPRUGA: Glumica prošla najteže i dok je jedni osuđuju, drugi joj se dive

Pop kultura -

Holivudska glumica Sandra Bulok tokom svoje karijere nikad nije volela da se ističe u javnosti, a paparaci su je retko kad uhvatili na ulici. Ipak, nakon tragične smrti supruga Brajana Rendala, koji je preminuo u avgustu ove godine, Sandra se potpuno povukla iz javnosti.

Sandra Bulok
foto: GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana Sandra Bulok je viđena nakratko u šetnji sa svojom kćerkom Lejlom, a sad je ponovo izašla na ulicu, i to s raspoloženjem koje niko nije očekivao. Sandru su paparci uhvatili potpuno nasmejanu, a na sebi je nosila crne helanke, patike i crnu bundu.

Sandra Bulok
foto: GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sandra Bulok je non-stop bila nasmejana, a njene najnovije fotografije obradovale su njene obožavatelje, kojima je takođe srce ostalo slomljeno nakon smrti partnera s kojim je konačno mislila da je pronašla sreću. Ipak, bilo je i onih koji su čuvenoj glumici zamerili osmeh od uva do uva, smatrajući ga neprimerenim.

Ko je bio njen muž?

Podsetimo, ugledni fotograf i bivši model Brajan Rendal tri godine u strogoj tajnosti se borio sa miotrofičnom lateralnom sklerozom. Sandra je Brajan upoznala 2015. godine kada je fotografisao rođendan njenog sina Luisa, a njihov sudbonosni susret dogodio se pet godina nakon njenog turbulentnog razvoda od Džesija Džejmsa.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Poslednji su u javnosti viđeni u julu 2020. godine, kada je glumica uhvaćena kako s obožavanjem gleda ljubav svoga života. Par nije imao zajedničku decu, ali zajedno su odgajali Sandrinu usvojenu djecu - sina Luisa i ćerku Lejlu, a Brajan ima i odraslu ćerku Skajlar iz prethodne veze.

Iako su Sandra i Brajan svoju vezu čuvali od očiju javnosti, glumica je 2021. godine ipak ispričala ponešto o njemu, kao i o teškom razvodu kroz koji je prošla. "Pronašla sam ljubav svog života, imamo dvoje predivne dece, to jest troje, tu je i njegova starija ćerka. I to je najbolja stvar koja mi se dogodila", rekla je tada. Nažalost neizlečiva bolest prerano je prekinula njihovu ljubav.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track