KOLIKO ZAPRAVO IMA DECE U PORODICI KARDAŠIJAN-DŽENER? Kortni na svet donela još jednog dečaka a ovo su mališani iz čuvene familije
Foto: Profimedia

stgle rode

KOLIKO ZAPRAVO IMA DECE U PORODICI KARDAŠIJAN-DŽENER? Kortni na svet donela još jednog dečaka a ovo su mališani iz čuvene familije

Pop kultura -

Jedna od najpopularnijih porodica Kardašijan-Džener, bogatija je za još jednog člana, prenose svetski mediji. Kortni Kardašijan (44) rodila je četvrto dete sa suprugom Trevisom Bekerom, koga su nazvali Roki, piše ET.

Porodica je u prethodnim danima bila u pripravnosti, nakon što je Kortni primljena u bolnicu. Kortni rekli su da žele da se beba rodi na Noć veštica, koji je bio utorak, ali izgleda da je beba stigla nekoliko dana kasnije.

Anonimni izvor blizak porodici potvrdio je za People da je mali Roki rođen juče, 4. novembra. Puno ime bebe je Roki Trtin Barker, prenosi TMZ. Tata Barker je prvi put govorio o imenu svog sina u julskoj epizodi njihovog rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanima".

- Sviđa mi se ime Roki Trtin. To je ime koje mi se u poslednje vreme vrti po glavi. Roki Džordž je svirao gitaru za Suicidal Tendencies - rekao je budući otac na legendarni pank bend u to vreme.

Velika porodica

Roki je ušao u veliku porodicu, to je nesumljivo, a na internetu se pokrenula polemika koliko ih je zapravo u familiji Kardašijan-Džener.

Roki je Barkeru treće dete, budući da ima dvoje sa bivšom suprugom Šanom Moakler: sina Londona (20) i ćerku Alabamu (17). On je takođe i očuh Atijani De La Hoje (24), koja je Moaklerina ćerka iz prethodnog braka sa bokserom Oskarom De La Hojom.

Koliko je Karadašijana?

S druge strane, mama Kortni Kardašijan ima ćerke Rejn Aston (8) i Penelop Škotland (11) i sina Mejsona Deša (13) iz prethodne veze sa medijskom ličnošću Skotom Dizikom.

Roki ima i brojnu braću i sestre po majčinoj strani. Tako u porodici Kardašijan, predstavlja veliko pojačanje. Kim Kardašijan ima devojčice Nort (10) i Čikago (5) i dečake Sen (7) i Psalm (4).

Rokijeva tetka Kloi ima dvoje dece sa Tristanom Tompsonom, ćerku Tru i sina Tejtuma. Rob Kardašijan je Rokijev ujak, a sa Blejkom Vinom ima ćerku Drim (7). Tetka Kajli Džener ima dvoje dece ćerku Stormi i sina Aira.

Zanimljivo je da u ovoj mnogoljudnoj porodici samo još Kendal Džener nema dece.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track